Είκοσι δύο συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, είκοσι δύο (22) άτομα για διάφορα αδικήματα
Στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διενέργεια στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ερευνών και ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι δύο (22) άτομα και συγκεκριμένα:
Ημεδαπός στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, κατηγορούμενος για διάπραξη κλοπής και αποπειρών κλοπών. Ειδικότερα ο συλληφθείς παραβίασε περίφραξη προαύλιου χώρου συνεργείου – ηλεκτρολογείου αυτοκινήτων και ακολούθως διέρρηξε (12) συνολικά οχήματα, αφαιρώντας τελικά από το εσωτερικό ενός εκ των οποίων ένα ραδιοκασετόφωνο και την μπαταρία του.
Δύο (2) ημεδαποί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, κατηγορούμενοι για απόπειρες κλοπών. Ειδικότερα οι συλληφθέντες διέρρηξαν επαγγελματικό γραφείο, αποθήκη και κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν οτιδήποτε από το εσωτερικό τους. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (τροχός & ψαλίδα κοπής μετάλλων).
Τρεις (3) ημεδαποί στη Χαλκίδα, στη Λαμία & στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Χαλκίδας και Λαμίας, καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης αντίστοιχα, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.
Δύο (2) αλλοδαποί στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού και πακέτων τσιγάρων. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.
Εννέα (9) άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:
  • (5) ημεδαποί σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α., της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. και των Α’ & Γ’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας.
  • (1) αλλοδαπός και (1) ημεδαπός στη Λαμία, καθώς και (1) αλλοδαπός στην Αταλάντη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας & του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης αντίστοιχα. Επιπλέον ένας εκ των αλλοδαπών, στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα μας.
  • Αλλοδαπός στον Ελαιώνα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Θηβών.
Τρεις (3) αλλοδαποί και ειδικότερα δύο στη Χαλκίδα και ένας στην Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας & της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας αντίστοιχα, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.
Τέλος, δύο (2) ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν είδη παραεμπορίου.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη