Συνελήφθησαν έξι άτομα σε Εύβοια, Φθιώτιδα και Βοιωτία, για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα σε περιοχές της Εύβοιας, της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων για τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών
Συνελήφθησαν χθες (14-03-2017), σε περιοχές της Εύβοιας, της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων , συνολικά έξι (6) άτομα, κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα συνελήφθησαν:
  • (3) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. & της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας,
  • (1) ημεδαπός στη Λαμία & (1) αλλοδαπός στην Τραγάνα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας & του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, καθώς και
  • (1) ημεδαπή στη Θήβα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη