Στην κατηγορία των Χάλκινων Βιβλιοθηκών η Δημοτική Βιβλιοθήκη Δομοκού και το Παράρτημα Νέου Μοναστηρίου!

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
 Δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Δομοκού και του Παραρτήματος Νέου Μοναστηρίου
Δομοκός, 15-3-2017, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Δομοκού και το Παράρτημα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στην τοπική κοινότητα Νέου Μοναστηρίου έτυχαν αξιολόγησης βάσει του Πιλοτικού Προγράμματος αξιολόγησης δράσεων και υποδομών του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών και κατατάχτηκαν στην κατηγορία των Χάλκινων Βιβλιοθηκών με την συνδρομή τόσο των εμψυχωτών και εθελοντών όσο και των μικρών αναγνωστών των Βιβλιοθηκών του Δήμου.
Παραθέτουμε τη συνοπτική περιγραφή των δράσεων , που πραγματοποιήθηκαν κατά το διάστημα τριών μηνών και συγκεκριμένα από 15-6-2016 έως 15-9-2016, βάσει των οποίων η Δημοτική Βιβλιοθήκη Δομοκού (Δείτε τις δράσεις ΕΔΩ) και το Παράρτημα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νέου Μοναστηρίου (Δείτε τις δράσεις ΕΔΩ) αξιολογήθηκαν.

H Εθνική Βιβλιοθήκη ανακοίνωσε την αξιολογική κατάταξη των 129 βιβλιοθηκών-μελών του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών που πήραν μέρος στην ΚΕ2016 και υλοποίησαν δράσεις από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Η αξιολογική κατάταξη στηρίχτηκε σε ένα σύστημα πόντων που εφαρμόστηκε σε μετρήσιμες επιδόσεις της κάθε βιβλιοθήκης. Με το σύστημα πόντων που εφαρμόστηκε, οι βιβλιοθήκες κατανέμονται σε χρυσές, αργυρές και χάλκινες ανάλογα με τους πόντους που συγκέντρωσαν

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη