Ο νέος Διοικητής Αγωγού Καυσίμων της Ελληνικής Αεροπορίας, Σμήναρχος Νικόλαος Παπαδής στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Το πρωί της Πέμπτης 2 Μαρτίου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης μας κ Νικόλαο επισκέφθηκε εθιμοτυπικά στο γραφείο του ο νέο Διοικητής Αγωγού Καυσίμων της Ελληνικής Αεροπορίας, με έδρα τη Λάρισα, Σμήναρχος Νικόλαος Παπαδής, ο οποίος κατάγεται από τη Σπαρτιά Φθιώτιδος. Τον νέο Διοικητή συνόδευε ο Διοικητής της Μονάδος Καυσίμων Πολεμικής Αεροπορίας Ραχών Σμηναγός Παναγιώτης Τίτας.
 Ο Σεβασμιώτατος είχε μια εγκάρδια συνομιλία μαζί τους η οποία διήρκησε αρκετή ώρα και μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα συζήτησαν διάφορα θέματα τοπικού και γενικού ενδιαφέροντος. Οι δύο Διοικητές προσέφεραν στον Ποιμενάρχη μας διάφορα δώρα και ο Ποιμενάρχης μας με τη σειρά του ευχόμενος στο κ. Παπαδή καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα του καθήκοντά, τους προσέφερε το Ιερό βιβλίο της Καινής Διαθήκης των εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως.

imfth.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη