«Πάρτι» κορυφής για τη Λαμία!

Λαμία - Καλλονή 4-0

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Λαμίας με την Καλλονή, καθώς οι γηπεδούχοι επικράτησαν πάρα πολύ εύκολα με 4-0. Το σκορ πήρε, μάλιστα, έκταση από νωρίς, με τους γηπεδούχους να κάνουν οικονομία δυνάμεων στη συνέχεια.

Το κομβικό σημείο ήταν η πολύ γρήγορη αποβολή του Μέγκαχεντ, με τον αμυντικό των φιλοξενούμενων στο 10ο λεπτό, μόλις, να αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ.

Η Λαμία το εκμεταλλεύτηκε και με τους Ντουρμισάι (12’) και Ματσούκα (22’ και 29”) καθάρισε το ματς, με το υπόλοιπο να παίρνει διαδικαστικό χαρακτήρα. Η Καλλονή δε μπορούσε να απαντήσει, η Λαμία επωφελήθηκε από την κατάσταση και με το μυαλό στη συνέχεια έριξε στροφές.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τσόβιτς στις καθυστερήσεις, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη έκταση στο σκορ, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο με τον οποίο η Λαμία επέστρεψε στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Παπαργυρίου (46’ Ποζατζίδης), Κοτσώνης, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Τζόκιτς (65’ Μπουλούλης), Βάντερσον, Ματσούκας, Ντουρμισάι (51’ Τσόβιτς).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Παπαδόπουλος (66’ Μαλλής), Αγριμάκης, Μέγκαχεντ, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Καραγεώργης, Σβόγιτς, Ναούμ, Λίταινας, Ελευθεριάδης (46’ Λαμπράκης), Σοφιάνης (57’ Μέξης).

http://www.gazzetta.gr


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη