Νέα Καμπάνια «Πάσχα στη Σύρο»- Μια μυσταγωγική εμπειρία στην καρδιά του Αιγαίου

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της Marketing Greece με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και της υλοποίησης πλάνου προώθησης των προορισμών της, ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης και η Marketing Greece προβάλλουν τη μοναδικότητα των πασχαλινών εμπειριών στο νησί.

Μέσα από την καμπάνια «Πάσχα στη Σύρο: Μια μυσταγωγική εμπειρία» ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης και η Marketing Greece ξεδιπλώνουν τις ξεχωριστές εμπειρίες και την κατανυκτική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο νησί κατά τον εορτασμό της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης και προσκαλούν τους επισκέπτες να ζήσουν από κοντά αυτή την αξέχαστη εμπειρία.

Για τις ανάγκες της καμπάνιας αναπτύχθηκε ειδικό περιεχόμενο βασισμένο στα τοπικά πασχαλινά έθιμα και παραδόσεις του νησιού, υλικό που παρείχε ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης. Από τις προετοιμασίες της Μεγάλης Εβδομάδας με τις ψαλμωδίες της φημισμένης χορωδίας του Αγίου Νικολάου να αντηχούν στο νησί, έως την κορύφωση του Θείου Δράματος, όπου Καθολικοί και Ορθόδοξοι γιορτάζουν αρμονικά και το νησί φωτίζεται από τα αμέτρητα βεγγαλικά, η καμπάνια παρουσιάζει τον πλούτο των εμπειριών που θα απολαύσουν όσοι επιλέξουν να γνωρίσουν από κοντά το ξεχωριστό Πάσχα στη Σύρο.

Με όχημα το Discovergreece.com, την ψηφιακή πλατφόρμα της Marketing Greece, η ολοκληρωμένη ψηφιακή καμπάνια «Πάσχα στη Σύρο», η οποία βρίσκεται ήδη στον «αέρα», περιλαμβάνει μια σειρά από στοχευμένες ενέργειες. Ειδικότερα:
  • Ψηφιακά αφιερώματα στην κεντρική σελίδα του Discovergreece.com, με το inspirational storytelling της καμπάνιας να προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει το Πάσχα στη Σύρο.
  • Σχεδιασμός και ανάπτυξη campaign microsite, όπου οι χρήστες μέσω του μηχανισμού Pick & Win έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις παραδόσεις της Μεγάλης Εβδομάδας και τα Πασχαλινά έθιμα στη Σύρο, διεκδικώντας παράλληλα ένα ταξίδι για 2 άτομα στον προορισμό.
  • Video campaign: Προώθηση της ταινίας «Syros. Magical all year long» που δημιούργησε ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης, με στόχο την επίτευξη θεάσεων από το ταξιδιωτικό κοινό. Η ταινία προβάλλει την ανεπιτήδευτη γοητεία του νησιού και την κατανυκτική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο νησί κατά την περίοδο του Πάσχα.
  • Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: Ειδική καμπάνια προώθησης στα social media κανάλια του Discovergreece.com, αποκαλύπτοντας σταδιακά τα τοπικά πασχαλινά έθιμα στη Σύρο.
  • Στοχευμένο πλάνο ψηφιακής διαφήμισης σε αγορές στόχους με Google Ads και Display για την περαιτέρω ενίσχυση και προβολή της καμπάνιας. 
Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κα Μαριέττα Παπαβασιλείου, δήλωσε σχετικά: «Αποτελεί δέσμευσή μας η εξατομικευμένη προβολή του κάθε νησιού της Περιφέρειάς μας και η ανάδειξη του ξεχωριστού τουριστικού προϊόντος που προσφέρει ο κάθε προορισμός. Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας μας με το ΣΕΤΕ και τη Marketing Greece, στηρίζουμε το δήμο της Σύρου λανσάροντας μία νέα, εξειδικευμένη καμπάνια, αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα προβολής για να αναδείξουμε στο ελληνικό και διεθνές κοινό το Πάσχα στη Σύρο».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης, κ. Γιώργος Μαραγκός, ανέφερε: «Πρόκειται για μια εξαιρετικά στοχευμένη συνεργασία, η οποία στηρίζεται σε σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία προώθησης προορισμού, όπως το Internet Marketing, το Video Marketing και το Story Telling. Επικοινωνούμε το νησί μας ως κορυφαίο πασχαλινό προορισμό σε εκατομμύρια χρήστες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σας περιμένουμε».

«Η συνεργασία, ο έγκαιρος χρονο-προγραμματισμός ενεργειών προβολής και η στρατηγική στόχευση στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα κάθε προορισμού αποτελούν τα συστατικά του αποτελεσματικού σχεδιασμού για την εκτέλεση καμπάνιας που θα φέρει αποτελέσματα. Το ‘Πάσχα στη Σύρο’ είναι μια καμπάνια που στοχεύει στην ανάδειξη του νησιού ως top επιλογή για το Πάσχα, προβάλλοντας τη μοναδική ιδιαιτερότητά του στο Ελληνικό κοινό αλλά και στο εξωτερικό. Μέσα από την καμπάνια, η οποία θα διαρκέσει 6 εβδομάδες, στοχεύουμε σε πάνω από 1 εκ. απήχηση στο ψηφιακό περιβάλλον και δημιουργία ενδιαφέροντος για επίσκεψη στο νησί κατά τη διάρκεια του Πάσχα», δήλωσε σχετικά ο κ. Ιωσήφ Πάρσαλης, Γενικός Διευθυντής της Marketing Greece.

Δείτε εδώ τη καμπάνια:
http://www.discovergreece.com/el/articles/celebrating-easter-on-syros http://www.discovergreece.com/el/contests/easter-on-syros
http://www.discovergreece.com/en

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη