Επισκέψεις Ανωτάτων Αξιωματικών του Στρατού στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Εθιμοτυπικές επισκέψεις δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος στο γραφείο του το πρωί της Τετάρτης 15 Μαρτίου.

          Ο νέος Διοικητής του ΚΕΥΠ Ταξίαρχος  Βασίλειος Μπέλλος, συνοδευόμενος από τον Αντισυνταγματάρχη Πέτρο Καργαδούρο, Διευθυντή του 2ου Επιτελικού Γραφείου του ΚΕΥΠ, επεσκέφθησαν εθιμοτυπικώς τον Σεβασμιώτατο προκειμένου ο νέος Ταξίαρχος να λάβει την αρχιερατική του ευχή επί τη αναλήψει των νέων του καθηκόντων.

       Τον Σεβασμιώτατο επίσης επεσκέφθησαν και μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Εφέδρων Καταδρομέων Ειδικών Δυνάμεων Στερεάς Ελλάδος και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Υποστράτηγος ε.α κ. Κωνσταντίνος Πανέτσος, ο Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Αγγελής και ο Γραμματεύς της Λέσχης κ. Κωνσταντίνος Θάνος.

          Ο Ποιμενάρχης μας τους υπεδέχθη εγκαρδίως στο γραφείο του και για αρκετή ώρα συζήτησαν επί διαφόρων επίκαιρων  θεμάτων τοπικού και γενικού ενδιαφέροντος.

          Τους ευχήθηκε τέλος καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη