Βραδιά Flamenco & γεύσεις Ισπανίας - Σάββατο 1 Απριλίου 2017 - Τόπος Τεχνών «Χώρα»

ΒΡΑΔΙΑ FLAMENCO
ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017
ΤΟΠΟΣ ΤΕΧΝΩΝ «ΧΩΡΑ», ΛΕΛΕΪΚΑ ΥΠΑΤΗΣ


Χορός, τραγούδι και γεύσεις Ισπανίας στη «Χώρα». Μουσικοχορευτική παράσταση από τους «Sonidos del Alma con Socrates Mastrodimos & Sara Holgado» και μπουφέ με κλασικά ισπανικά πιάτα.
Οι Sonidos del Alma: Ο Αντώνης Ανδρέου (Antonio Andreu) και η Βασιλική Τσιρώνη (Vasiliki Tsironi) στο χορό (baile) με συνοδοιπόρους στο ταξίδι τους τον δημοφιλή σε Ελλάδα και Ισπανία φλαμένκο μουσικό Σωκράτη Μαστροδήμο (Socrates Mastrodimos) στην κιθάρα (guitarra), και την εκπληκτική Ισπανίδα Sara Holgado στο τραγούδι (cante) συνθέτουν τα χρώματα μιας flamenco μουσικοχορευτικής παράστασης, με στόχο να επικοινωνήσουν όσα δεν εκφράζονται με λόγια, αλλά με ήχους, μουσική και κίνηση.
Πρόκειται για μια μουσικοχορευτική παράσταση διάρκειας 90-120 λεπτών. Δείτε περισσότερα για το flamenco και τους Sonidos del Alma στο xwra.gr
Μετά την παράσταση η Sangria, τα Tapas, οι Patatas bravas , τα Churros και η Crema catalana θα παρελάσουν από τον μπουφέ της «Χώρας».
Γενική είσοδος: 8 €
Πληροφορίες – κρατήσεις, τηλεφωνικά στο 2231051075

Info:
Βραδιά Flamenco
Σάββατο 1 Απριλίου 2017
Ώρα έναρξης: 22.00
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
www.xwra.gr
e-mail: info@xwra.gr








Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη