ΑΝΤΑΡΣΥΑ Φθιώτιδας: Όλοι στην Ανεξάρτητη Ταξική Συγκέντρωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία στις 10:00πμ

Όλοι στην Ανεξάρτητη Ταξική Συγκέντρωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς 
στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία στις 10:00πμ

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017


Η 1η Μάη 2017 είναι ημέρα πανεργατικής απεργίας και ξεσηκωμού ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα που επιβάλλουν κεφάλαιο, κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΔΝΤ.

Οι άνεργοι, οι μισθωτοί εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι αγρότες, οι συνταξιούχοι, οι μαθητές και οι φοιτητές, οι επισφαλώς και εποχιακά εργαζόμενοι στην εργασιακή ζούγκλα των μνημονίων, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και η νεολαία, όλοι ζούμε τη βαρβαρότητα των Μνημονίων και πρέπει να ενωθούμε, να κινητοποιηθούμε, να ξεσηκωθούμε, για να μην περάσουν τα νέα μέτρα που σχεδιάζουν, για να εναντιωθούμε εδώ και τώρα στην κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΟΛΟΙ στην Πρωτομαγιάτικη Ανεξάρτητη Ταξική Εργατική Συγκέντρωση τη Δευτέρα 1/5/17 στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία, στις 10:00πμ.

Παλεύουμε:
- Ενάντια στα νέα μέτρα της δεύτερης αξιολόγησης, κόντρα σε παλιά και νέα μνημόνια, για ελεύθερες συλλογικές συμβάσεις με αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
- Ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, και αγωνιζόμαστε για κρατικοποιήσεις τραπεζών και μεγάλων επιχειρήσεων με εργατικό έλεγχο με γνώμονα τις λαϊκές ανάγκες.
- Για τη Διαγραφή του τοκογλυφικού χρέους, για την έξοδο από την Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
- Ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις. Να μην υπάρξη καμία ελληνική συμμετοχή και διευκόλυνση στους δολοφονικούς πολέμους των ΗΠΑ και ΕΕ.
- Ενάντια στη ρατσιστική συμφωνία ΕΕ - Τουρκίας για τους πρόσφυγες. Να κλείσουν τώρα όλα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων.
- Ενάντια στη ρατσιστική και φασιστική απειλή της ΧΑ.
- Ενάντια στον μνημονιακό εργοδοτικό συνδικαλισμό των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ.
- Για να περάσει ο έλεγχος, ο πλούτος και η εξουσία στα χέρια της εργατιάς και του λαού, για να καταργήσουμε την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη