Συνελήφθησαν ένας 39χρονος και μία 37χρονη στη Χαλκίδα, για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν ηρωίνη, ναρκωτικά δισκία και χρηματικό ποσό
Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες (19-04-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί (ένας 39χρονος και μία 37χρονη), οι οποίοι κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και διενέργεια νομότυπης έρευνας σε οικία των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ηρωίνη (κυρίως σε μορφή βράχου), διαχωρισμένη σε (8) μικροποσότητες, συνολικού βάρους (7) γραμμαρίων, καθώς και (16) ναρκωτικά δισκία.
Επιπλέον από την κατοχή της 37χρονης, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (357,90) ευρώ, προερχόμενο από την πώληση των ναρκωτικών.
Σημειώνεται ότι οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη