Πασχαλινό - Ανοιξιάτικο Bazaar στην Αθήνα

Πασχαλινό - Ανοιξιάτικο Bazaar στην Αθήνα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, για να υποδεχτούμε το Πάσχα και την άνοιξη, οι κυρίες Ελένη και Αθηνά Αρώνη οργανώνουν την τετραήμερη έκθεση-bazaar Selections-Spring 2017, από την Παρασκευή 7 Απριλίου έως και τη Μ.Δευτέρα 10 Απριλίου, από τις 11.00 το πρωί ως τις 10.00 το βράδυ στο ξενοδοχείο St George Lycabettus, Κλεομένους 2 στο Κολωνάκι.
Μια χαρούμενη ατμόσφαιρα δημιουργείται από τα υπέροχα στολισμένα τραπέζια, για το Πάσχα, την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι, με πολύ χρώμα και πρωτοτυπία, που εντυπωσιάζουν κάθε επισκέπτη. Το κάθε τραπέζι έχει τo δικό του χρώμα, ύφος και προσωπικότητα, με ποικιλία από το πιο μοντέρνο έως το πιο κλασσικό. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται αυτή τη φορά στη διακόσμηση του τραπεζιού σε ύφος mix & match, που αποτελεί την τελευταία τάση στη διακόσμηση, όπου συνδυάζονται χρώματα, σχέδια, διαφορετικά στυλ, το κλασικό (vintage) με το μοντέρνο, με γούστο και φαντασία, φροντίζοντας πάντα να διατηρείται μια ισορροπία. Στόχος είναι να ικανοποιούνται και τα πιο απαιτητικά γούστα!
Οι επισκέπτες με σωστή καθοδήγηση, μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους προσωπική σύνθεση mix & match για να ανανεώσουν τη διακόσμηση του τραπεζιού τους και να πάρουν χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές.
Θα βρείτε επίσης, πολλές πρωτότυπες ιδέες για να διακοσμήσετε διάφορες γωνιές του σπιτιού αλλά και εξωτερικά τη βεράντα ή τον κήπο σας.
Σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής, προσφέρονται πολλές προτάσεις δώρων για μικρούς και μεγάλους, για όλες τις περιστάσεις, σε ποικιλία τιμών. Δωράκια μικρά πασχαλινά, παιδικά, αλλά και ιδιαίτερες ιδέες δώρων για γάμο, βάπτιση και για τους αγαπημένους μας.
Επιπλέον, οι επισκέπτες θα βρουν ιδιαίτερες προσφορές σε τραπεζομάντηλα, διακοσμητικά, μικροέπιπλα και όχι μόνο...
Στην είσοδο της έκθεσης μπορείτε να προμηθευτείτε υπέροχες πασχαλινές λαμπάδες και διακοσμητικά από τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, συμβάλλοντας έτσι στο αξιόλογο φιλανθρωπικό έργο τους.
Η είσοδος είναι δωρεάν και στα πλαίσια της γενικότερης ευχάριστης και φιλόξενης ατμόσφαιρας, στους επισκέπτες της έκθεσης προσφέρεται καφές και τσάι.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη