Ο Δήμος Λαμιέων φέρνει τους αγρότες πιο κοντά στην πληροφόρηση

Ο Δήμος Λαμιέων φέρνει τους αγρότες πιο κοντά στην πληροφόρηση

Ο Δήμος Λαμιέων σας προσκαλεί την Τρίτη 25 Απριλίου και ώρα 13:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, που βρίσκεται στην οδό Αινιάνων 6 – 8, στην παρουσίαση του Ηλεκτρονικού Κόμβου Αγροτικής Πληροφόρησης του Δήμου Λαμιέων.
Ο Ηλεκτρονικός Κόμβος είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου προς όφελος του τοπικού αγροτικού πληθυσμού και απευθύνεται σε όσους δραστηριοποιούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά στον αγροτικό τομέα ή ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν σε αυτόν.
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η συστηματική παροχή ουσιαστικής, έγκυρης, και αξιόπιστης πληροφόρησης. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιείται σε συστηματική βάση αναγνώριση, διασταύρωση, ανάλυση, αξιολόγηση και παρουσίαση πληροφοριών.
Η θεματολογία της πληροφόρησης καλύπτει τεχνικά, διοικητικά, αναπτυξιακά, χρηματοδοτικά και άλλα αντικείμενα που αφορούν οριζόντιες πτυχές της αγροτικής δραστηριότητας ή τα επιμέρους παραγωγικά συστήματα που έχουν ισχυρή παρουσία στα όρια του Δήμου ή με δυναμική περαιτέρω ανάπτυξης.




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη