Ο κ. Αντιπερειφερειάρχης Φθιώτιδος στο Γηροκομείο Στυλίδος

Στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Ίδρυμα Αργύρη - Πετρή Στυλίδος», βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος κ. Ευθύμιος Καραΐσκος ανήμερα το Πάσχα, προκειμένου να ευχηθεί στους τροφίμους και το προσωπικό.

          Τον κ. Αντιπεριφερειάρχη υπεδέχθησαν ο Διευθυντής του Ιδρύματος Πανοσ. Αρχιμ. π. Μάξιμος Νικολόπουλος και οι εργαζόμενοι και μετά το καθιερωμένο κέρασμα ο κ. Καραΐσκος ευχήθηκε σε όλους του Γέροντες Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά.

          Κατά την διάρκεια  της επίσκεψεώς του  ανέφερε:

          «Το επίπεδο μιας κοινωνίας κρίνεται από το τρόπο που συμπεριφέρεται στους γέροντές της. Στους απόμαχους της ζωής, στους γεμάτους σοφία και εμπειρίες ανθρώπους που περιμένουν μόνο ένα χαμόγελο, μια καλή λέξη και ένα "χρόνια πολλά".

          Σήμερα είμαι διπλά χαρούμενος, γιατί από την μία πλευρά είχα την ευτυχία να πάρω τόσες απλόχερες ευχές από αυτούς τους ανθρώπους στην Στέγη Γερόντων της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στη Στυλίδα αλλά και να διαπιστώσω για μία ακόμη φορά από κοντά ένα εκπληκτικό έργο που συντελείται στο ίδρυμα από το προσωπικό του αλλά και από τη Μητρόπολη Φθιώτιδος.

          Οι άνθρωποι αυτοί είναι δικοί μας άνθρωποι. Είναι οι παππούδες μας, οι γονείς μας, οι άνθρωποι που τους οφείλουμε την ύπαρξή μας και είμαστε η συνέχειά τους.

Ένα "ευχαριστώ" είναι πολύ λίγο... Χρόνια σας Πολλά!»

          Τέλος ο κ. Αντιπεριφερειάρχης προσέφερε στους γέροντες πασχαλινά γλυκίσματα.

imfth.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη