Ο Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας πραγματοποίησε ενημέρωση σε Δημοτικά Σχολεία

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔOΣ
 ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΤΩΝ ΟΤΑ 
«Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας ΑΕ» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Περιφερειακός Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το 7 ο & 8ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας και τους αντίστοιχους Συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων πραγματοποίησε ενημέρωση στο προαύλιο των σχολείων. Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Απριλίου, από στελέχη του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α Α.Ε με στόχο την ευαισθητοποίηση των μικρών μαθητών και των γονέων τους σε δράσεις ανακύκλωσης. Επίσης έγινε παρουσία οχήματος που πραγματοποιεί την ανακύκλωση (αυτοκινήτου τύπου πρέσας) και την αποκομιδή των μπλε κάδων.
Ακολούθησε πρόγραμμα σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), όπου τα παιδιά μέσα από το Λούνα Πάρκ της Ανακύκλωσης είχαν την δυνατότητα να παίξουν, να ζωγραφίσουν και να ενημερωθούν για την ανακύκλωση των υλικών συσκευασίας. Ο Περιφερειακός Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας θα συνεχίσει την συνεργασία με τα σχολεία της Περιφέρειας των Δήμων – Μελών του, προωθώντας τις περιβαλλοντικές δράσεις με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών.
Από τον Περιφερειακό Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας Α.Ε Θήβα : 3/4/2017







Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη