Συνάντηση του Βουλευτή Φθιώτιδας κ. Ιωάννη Σαρακιώτη με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο

«Συνάντηση του Βουλευτή Φθιώτιδας κ. Ιωάννη Σαρακιώτη με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο»
    Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση είχε ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Ιωάννης Σαρακιώτης με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο στα πλαίσια συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Απριλίου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Ο κ. Σαρακιώτης ενημερώθηκε για τις προκλήσεις και τα διακυβεύματα του ευαίσθητου χώρου της Εθνικής Άμυνας. Είναι γνωστό ότι η χώρα μας βρίσκεται στη μέγγενη πολλαπλών ανοιχτών θεμάτων, όπως το προσφυγικό, η αποσταθεροποίηση στη Μέση Ανατολή, τα εσωτερικά προβλήματα στην ΠΓΔΜ, καθώς και η καθημερινή επιθετική ρητορική της τουρκικής και της αλβανικής ηγεσίας. Σε αυτό το πλαίσιο, υπογραμμίστηκε η επάρκεια και το υψηλό ηθικό των ενόπλων δυνάμεων, ενώ σημειώθηκε η προσήλωση της Ελλάδας στο διεθνές δίκαιο και στην τήρηση της διεθνούς νομιμότητας.
Η χώρα μας, όπως υπογράμμισαν και οι δύο, συνιστά πυλώνα σταθερότητας και ειρήνης στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου με τις ένοπλες δυνάμεις να είναι ο εγγυητής του συγκεκριμένου ρόλου. Προς τούτο, είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη η διατήρηση του αξιόμαχου, καθώς και του υψηλού φρονήματος των στελεχών.
    Περαιτέρω, ο κ. Σαρακιώτης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Υπουργό αναφορικά με τα προβλήματα του Οικισμού Μονίμων Αξιωματικών Ελληνικού Στρατού (ΟΣΜΑΕΣ) στο Θεολόγο Φθιώτιδας. Ο κ. Καμμένος ενημερώθηκε διεξοδικά για τα εν λόγω προβλήματα των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών κυρίως κατά τους θερινούς μήνες. Προς την κατεύθυνση της διευθέτησης των χρονιζόντων προβλημάτων, αναμένεται σειρά πρωτοβουλιών κατά το επόμενο χρονικό διάστημα εκ μέρους του κ. Καμμένου σε συνεργασία με τον κ. Σαρακιώτη.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη