Η ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. «τρέχει» στον Αυθεντικό Ημιμαραθώνιο


Η ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.  «τρέχει» στον Αυθεντικό Ημιμαραθώνιο
Ενώ οι προετοιμασίες για την Ανάβαση Διονύσου εντείνονται, η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής θα στηρίξει ταυτόχρονα τον Αυθεντικό Ημιμαραθώνιο, που διοργανώνεται στην περιοχή του Μαραθώνα μια εβδομάδα νωρίτερα.

Η ημερομηνία διεξαγωγής της Ανάβασης Διονύσου, αγώνα που αποτελεί τον 2ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων και θα διοργανωθεί από το Αθλητικό Σωματείο "Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής" (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), πλησιάζει.

Μια εβδομάδα πριν την Ανάβαση Διονύσου που έχει προγραμματιστεί για τις 29-30 Απριλίου, θα διεξαχθεί στον Μαραθώνα ο 4ος Αυθεντικός Ημιμαραθώνιος, που τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα. Στο πνεύμα της αγαστής συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ της Οργανωτικής Επιτροπής της Ανάβασης Διονύσου και των Τοπικών Αρχών, αθλητές του Σωματείου θα συμμετάσχουν στον 4ο Αυθεντικό Ημιμαραθώνιο που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Απριλίου. Εκτός από τον Ημιμαραθώνιο, η διαδρομή του οποίου είναι 21,097 χιλιόμετρα, την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν και αγώνες δρόμου μήκους 5000 ή 3000 μέτρων, καθώς και αγώνας δρόμου για παιδιά που θα έχει μήκος 1000 μέτρων.

Ο 4ος Αυθεντικός Ημιμαραθώνιος και η Ανάβαση Διονύσου, αποτελούν δύο αθλητικά γεγονότα που θα θέσουν το Μαραθώνα στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος για αρκετές ημέρες, αφού αμφότερα τελούν υπό την Αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα και έχουν την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μαραθώνα (Κ.Ε.Δ.ΜΑ.), η οποία στην περίπτωση της Ανάβασης είναι και Συνδιοργανωτής. Η Οργανωτική Επιτροπή της Ανάβασης Διονύσου θα έχει ακόμη στο πλευρό της, την Κοινότητα Νέας Μάκρης και την Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Δήμου Μαραθώνα.

Η διαδρομή της Ανάβασης Διονύσου έχει μήκος 5,5 χιλιόμετρα και κατεύθυνση από τον Οικισμό Ανατολή προς τον Άγιο Πέτρο. Το Σάββατο 29 Απριλίου θα διεξαχθούν οι Χρονομετρημένες Δοκιμές, ενώ η κορύφωση του διημέρου θα έρθει την Κυριακή 30 Απριλίου με τη διεξαγωγή των δύο σκελών του αγώνα.  Όπως συμβαίνει κατά τη διάρκεια όλων των διοργανώσεων του Σωματείου, ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω Live Streaming από το Διαδικτυακό Κανάλι Sportal TV, το οποίο στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών, παρέχει και το Trailer της Ανάβασης!

Υπενθυμίζεται πως η περίοδος δηλώσεων συμμετοχής, λήγει την Παρασκευή 21 Απριλίου στις 21:00.


Ιστοσελίδα: http://www.ellada-racingclub.gr/

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη