«Κρατάμε τη Φλόγα ζωντανή» για τα παιδιά με καρκίνο της «Φλόγας»!

''ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΖΩΝΤΑΝΗ'' για τα παιδιά με καρκίνο της ''Φλόγας''!
Μαθητική Εκδήλωση με Μουσική & Θέατρο αλλά και αλληλεγγύη! Σήμερα Τετάρτη στα Άσπρα Σπίτια Παρ. Διστόμου, στις 8 μμ ----------------------------
Με αυτό το σύνθημα - ''ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΖΩΝΤΑΝΗ'' -οι μαθητές του Γυμνάσιου Αντίκυρας και του Λυκείου Άσπρων Σπιτιών οργανώνουν σήμερα Τετάρτη στις 8 μμ στο Σινέ ''Φίλιππος'' μια εκδήλωση με Θέατρο και Μουσική. Αλλά ταυτόχρονα στήνουν και μια ''γέφυρα'' ευαισθητοποίησης και συμπαράστασης προς την ΦΛΟΓΑ, το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες, με στόχο να προκειμένου να ενισχυθούν οι Ξενώνες που διατηρεί για τα παιδιά που νοσηλεύονται στις Ογκολογικές κλινικές των Παιδιατρικών Νοσοκομείων της Αθήνας αλλά και οι ΄άλλες δράσεις του ξεχωριστου αυτού Συλλόγου που έχει μια σημαντική παρουσια στην περιοχή μας! Έτσι στο χώρο του Κινηματογράφου ''Φίλιππος'' στην Παραλία Διστόμου και στο πλαίσιο της μαθητικής εκδήλωσης- και με επαγγελματίες του είδους-, θα λειτουργήσει περίπτερο της ΦΛΟΓΑΣ με διάφορα είδη, χρήσιμα και πρακτικά, για δώρα ή για δικές σας ανάγκες- ένα χαμόγελο συμπαραστασης και ελπίδας προς τα πάσχοντα παιδιά, μια ανάσα επιβίωσης του Συλλόγου και του έργου του. Οι μαθητές δίνουν την ευκαιρία στην ΦΛΟΓΑ- την φέρνουν κοντά μας, σε συνεργασία με μέλη του Συλλόγου από την περιοχή μας : Από όλους μας περιμένουν να πάμε στην Εκδήλωσή τους και μαζί με το κέφι και το χαμόγελο μας να ρίξουμε μια ματιά και στο Περίπτερο της ΦΛΟΓΑΣ! Κάτι θα είναι εκεί που μας περιμένει για να γίνει η ''γέφυρα'' που θα μας φέρει πιο κοντά σε εκείνα τα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα, μέρες που έρχονται. Να πάμε!
Share on Google Plus

About Lamia Times

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *