Δύο συλλήψεις στη Λαμία για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στη Λαμία, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων
Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και μεθαδόνης, πιστόλι, (104) φυσίγγια πιστολιού και (2) μαχαίρια
Συνελήφθησαν, χθες (31-03-2017) το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 39 & 36 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, οι δράστες κατελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τη στιγμή που ο 36χρονος επιχείρησε να πουλήσει μικροποσότητα ηρωίνης στον 39χρονο, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εντός του ανωτέρω οχήματος, ένα μπουκάλι που περιείχε υγρό διάλυμα μεθαδόνης, ένα μαχαίρι με μήκος λάμας (12) εκατοστών και μία λάμα μαχαιριού, μήκους (21,5) εκατοστών, ενώ στην κατοχή του 36χρονου, πέντε (5) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, με μικροποσότητες ηρωίνης σε μορφή βράχου, εκ των οποίων οι τέσσερις ισοβαρείς.
Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθως πραγματοποιήθηκε στην οικία του 36χρονου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες και (104) φυσίγγια πιστολιού.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη