Γιώργος Κοτρωνιάς: Τα γήπεδα της Λαμίας σε εγκατάλειψη

Γιώργος Κοτρωνιάς: Τα γήπεδα της Λαμίας σε εγκατάλειψη
Εδώ και δυόμιση χρόνια γινόμαστε μάρτυρες της συνεχιζόμενης υποβάθμισης της αθλητικής υποδομής στον Δήμο Λαμιέων, σε αντίθεση με τους άλλους έξι Καλλικρατικούς Δήμους της Φθιώτιδας.
Παρά το γεγονός ότι μας έλεγαν ότι υπήρχε σε εξέλιξη εργολαβία συντήρησης των γηπέδων, επισημάναμε το γεγονός της εγκατάλειψής τους στο Δημοτικό Συμβούλιο και περιμέναμε κάποια θετική αντίδραση.
Σήμερα η κατάσταση είναι ίδια και χειρότερη. Αν και είμαστε μέσα στην άνοιξη συντηρητής δεν υπάρχει, τα γήπεδα είναι χωράφια και η εικόνα δεν τιμά καθόλου τον πρώτο Δήμο της Φθιώτιδας. Παραθέτω ενδεικτικές φωτογραφίες από διάφορα γήπεδα.
Αλήθεια, με τόσα ακατάλληλα γήπεδα πώς μπορούμε να μιλάμε για ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό? Πώς μπορούμε να ελπίζουμε για φυτώριο νέων παικτών που θα στηρίξουν την άνοδο της Λαμίας στη Super league? Μπορεί το Ενωσιακό να εξυπηρετήσει όλους τους συλλόγους?
Οι ομάδες μας δεν μπορούν και δεν πρέπει να παίζουν σε αυτά τα ακατάλληλα γήπεδα, όπου οι νεαροί αθλητές τραυματίζονται και οι δικαιολογίες από τη Δημοτική Αρχή διαδέχονται η μία την άλλη.
Ποτέ μέχρι σήμερα στο Δήμο Λαμιέων δεν υπήρχαν γήπεδα κλειστά , όπου δεν διεξάγονται αγώνες.
Μήπως τα διακόσια άτομα που προσέλαβε ο Δήμος εδώ και ένα μήνα αποτελούν μέρος της λύσης? Μήπως η εργολαβία για την ανάθεση της συντήρησης των γηπέδων είναι ώρα να προχωρήσει?
Ας δώσουν επιτέλους λύση.








Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη