Είκοσι εννέα συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στην Περιφέρεια Στερεάς

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, είκοσι εννέα (29) άτομα για διάφορα αδικήματα
Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διενέργεια στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων, με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ερευνών και ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι εννέα (29) άτομα και συγκεκριμένα:
Έξι (6) άτομα για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και ειδικότερα:
  • (2) ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα) στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, από την κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (12,1) γραμμαρίων. Επιπλέον από την κατοχή της συλληφθείσας κατασχέθηκε ένα μαχαίρι με μήκος λάμας (18,5) εκατοστών.
  • (1) αλλοδαπός στα Οινόφυτα Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, από την κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν (432) δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
  • (2) αλλοδαποί ομοίως στα Οινόφυτα Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, από την κατοχή των οποίων κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
  • (1) ημεδαπό στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, από την κατοχή του οποίου κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Τέσσερα (4) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, ένας ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας ημεδαπός στο Καρπενήσι, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας και ένας αλλοδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις για απόπειρα ληστείας, διάπραξη κλοπής, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών αντίστοιχα.
Ημεδαπός στο Γοργοπόταμο Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκε ένα σπαθί με μήκος λάμας (47,4) εκατοστών.
Έξι (6) αλλοδαποί και ειδικότερα τρεις στο Μοσχοχώρι Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, ένας στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, ένας στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και μία στη Θήβα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.
Πέντε (5) άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:
  • (2) αλλοδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας αντίστοιχα,
  • (1) ημεδαπός & (1) αλλοδαπός σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, καθώς και
  • (1) αλλοδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Βοιωτίας.
Τέσσερα (4) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός και μία αλλοδαπή στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, καθώς και δύο (2) ημεδαποί στην Ιτεά Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν είδη παραεμπορίου.
Τέλος, δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, για επαιτεία.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη