«Λαός και ΛΑ.Ο.Σ. μαζί, θα αγωνιστούμε για να σταματήσουμε την πορεία προς την καταστροφή»

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Πρώτη του Μάη ! Όλοι θυμούνται τον Έλληνα εργαζόμενο ! Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Αυτοί που κατέστρεψαν την Ελληνική οικονομία , αυτοί που κατέστρεψαν την οικονομία της Ελληνικής οικογένειας ,αυτοί που κατέστρεψαν τον Έλληνα εργαζόμενο, αυτοί που στέρησαν την εργασία από τους Έλληνες, όλοι αυτοί, αυτή την μέρα θυμούνται τον Έλληνα εργάτη , τα δικαιώματα του (που αυτοί κατάργησαν) και τα προβλήματά του ( που αυτοί δημιούργησαν ).

Ένα πρέπει να ξέρετε υποκριτές κομματάρχες : Φιλολαϊκό κράτος δεν είναι εκείνο που επιτρέπει στους πολίτες να διαδηλώνουν και να διαμαρτύρονται με τον όποιο τρόπο, για την φτώχεια την ανέχεια, την πείνα κι την απαξίωση τους από το κράτος , φιλολαϊκό κράτος είναι αυτό που καλύπτει όλες τις ανάγκες των πολιτών και παρέχει σε όλους ένα αξιοπρεπές επίπεδο ζωής.

Ας απαλλαγούμε από τους ψευτοδημοκράτες και τους αριστερό-κομμουνιστές υποκριτές πολιτικάντηδες και ας δώσουμε στον Έλληνα εργαζόμενο , στον κάθε Έλληνα, αξιοπρεπή εργασία, την ζωή που του αξίζει , την ζωή που δικαιούται.

Μπορούμε ! Αρκεί να απαλλαγούμε από το καρκίνωμα του παλαιοκομματισμού και της φαυλοκρατίας που υπηρετεί δουλικά την παγκοσμιοποίηση και τα συμφέροντά της ενάντια στα συμφέροντα των Εθνών και των λαών.

Λαός και ΛΑ.Ο.Σ. μαζί , θα αγωνιστούμε για να σταματήσουμε την πορεία προς την καταστροφή , να σταματήσουμε το ξεπούλημα της Ελλάδος , θα αγωνισθούμε για να σώσουμε την Ελλάδα για να δώσουμε πίσω την αξιοπρέπεια στον Έλληνα εργαζόμενο για να δώσουμε δουλειά στον Έλληνα άνεργο.


Θ. Τουσιάδης

Περιφερειάρχης ΛΑ.Ο.Σ.

Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη