Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί σε περιοχές της Βοιωτίας & Ευρυτανίας με λαθραίο καπνό

Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί σε περιοχές της Βοιωτίας & Ευρυτανίας, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα
Κατασχέθηκαν ποσότητες αδασμολόγητου καπνού
Συνελήφθησαν χθες (27-04-2017), σε περιοχές της Βοιωτίας και Ευρυτανίας, δύο (2) αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας 31χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και ένας 49χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί στη Θήβα, συνελήφθη ο 31χρονος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, διότι τόσο στην κατοχή του όσο και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (112) γραμμαρίων.
Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Κερασοχωρίου, συνελήφθη ο 49χρονος από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (522) γραμμαρίων.
Οι ανωτέρω ποσότητες καπνού θα σταλούν στα αρμόδια Τελωνεία, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη