ΩΡΙΩΝ - Το ΔΙΚΤΥΟ των ΚΥΝΗΓΩΝ: Απολογισμός της εκδήλωσης «Κυνήγι και Διαδίκτυο»

ΩΡΙΩΝ - Το ΔΙΚΤΥΟ των ΚΥΝΗΓΩΝ: Απολογισμός της εκδήλωσης «Κυνήγι και Διαδίκτυο»

Αγαπητοί συνάδελφοι,

με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8/4/2017 η εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΩΡΙΩΝ στα πλαίσια της κυνηγετικής έκθεσης «Κυνηγεσία 2017», με επίσημο προσκεκλημένο τον Πρόεδρο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, Νίκο Παπαδόδημα.

Κατά το πρώτο μέρος της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της ΚΣΕ ενημέρωσε για τα τεκταινόμενα στο χώρο του κυνηγίου, τις σχέσεις με τον αρμόδιο υφυπουργό, Σωκράτη Φάμελλο, κλπ.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Ωρίωνα, Θωμάς Μπατσέλας, ανέλυσε το θέμα «Κυνήγι και Διαδίκτυο, πλεονεκτήματα και κίνδυνοι από τα social media».

Στην ιστοσελίδα μας (www.orion.net.gr) έχει ήδη αναρτηθεί το βίντεο, η παρουσίαση, καθώς και φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Ευχαριστούμε τη διοργανώτρια «Αλφα Ωμέγα Εκδόσεις ΕΠΕ» για τη φιλοξενία στους χώρους της έκθεσης «Κυνηγεσία 2017». Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δημήτρη Στριλάκο, τη Θεανώ Καρούτα και βεβαίως τον Νίκο Λελούδα για την υποστήριξή τους.

Ευχαριστούμε τον Νίκο Παπαδόδημα που αποδέχτηκε την πρόσκληση να συμμετάσχει στην εκδήλωση, τα μέλη του Ωρίωνα που βοήθησαν στην προετοιμασία της εκδήλωσης, καθώς και τους εκπροσώπους των κυνηγετικών μέσων ενημέρωσης, τα στελέχη των Κυνηγετικών Οργανώσεων και τους απλούς κυνηγούς που παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ελπίζουμε ότι όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση και όσοι θα ενημερωθούν από το διαδίκτυο και τα έντυπα μέσα του χώρου μας, θα έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα πλεονεκτήματα και τους κινδύνους από τη δημοσίευση κυνηγετικών στιγμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ευχόμαστε σε όλους, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!
      Για τον Ωρίωνα,
Με εκτίμηση,
     ΩΡΙΩΝ  - Το ΔΙΚΤΥΟ των ΚΥΝΗΓΩΝ
O Πρόεδρος                             Ο Γ.Γραμματέας


Θωμάς Μπατσέλας                Νίκος Παπαϊωάννου

Πηγή: http://www.orion.net.gr/index.php?m=2&c=act/2017/kynigesia.htm

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη