Αναφορά του Ιωάννη Σαρακιώτη για την οικονομική κατάσταση του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού και των εργαζομένων του

«Αναφορά του Βουλευτή Φθιώτιδας Ιωάννη Σαρακιώτη για την οικονομική κατάσταση του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού  Παρνασσού και των εργαζομένων του»
    Έχοντας επίγνωση των τεράστιων διαχειριστικών προβλημάτων του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού  Παρνασσού και των εργαζομένων του, ο Βουλευτής Φθιώτιδας Ιωάννης Σαρακιώτης κατέθεσε σχετική αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Τα συνεχιζόμενα προβλήματα χρηματοδότησης έχουν οδηγήσει στο τέλμα το Φορέα και αποτελεί πρώτιστο μέλημα όλων μας να διαφυλάξουμε την απρόσκοπτη λειτουργία του.
    Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Φορέα, το οποίο επισύναψε ο Ιωάννης Σαρακιώτης στην αναφορά του, οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Φορέα και της Προέδρου του κατασχέθηκαν από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (Κ.Ε.Α.Ο.), καθώς είχαν βεβαιωθεί ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον ΕΦΚΑ συνολικού ύψους 8.693,31 ευρώ. Σε γενικές γραμμές, η χρηματοδότηση του Φορέα πραγματοποιείται από το Πράσινο Ταμείο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αλλά δίχως καμία έννοια τακτικότητας. Το αποτέλεσμα είναι η υπολειτουργία του Φορέα και η αδυναμία των εργαζομένων να εκτελέσουν με αποτελεσματικότητα τα καθήκοντά τους.
    Οι ενέργειες του κ. Σαρακιώτη θα συνεχιστούν προς την κατεύθυνση της επαρκούς λειτουργίας του Φορέα, καθώς αναγνωρίζεται το σημαντικό έργο του με σκοπό τη διατήρηση και την προστασία του Εθνικού Δρυμού Παρνασσού.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη