Αναστάσιμες Ευχές Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος σε Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως μας

Ποιμαντικές επίσκεψεις στα Γηροκομεία της Ιεράς Μητροπόλεως μας σε Σπερχειάδα και Λαμία  πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 18 Απριλίου  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος.

           Τον Ποιμενάρχη μας στο Γηροκομείο "Μέριμνα Γήρατος Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα" στην Σπερχειάδα  υπεδέχθησαν  ο Υπεύθυνος του Ιδρύματος  κ Αθανάσιος Καραμέρης και το υπόλοιπο προσωπικό. Μετά την επικοινωνία που είχε μαζί τους, ο Σεβασμιώτατος  απηύθυνε Αναστάσιμες ευχές σε όλους τους γέροντες και για αρκετή ώρα συνομίλησε μαζί τους . Επίσης προγραμμάτισε να τελεσθούν συν Θεώ,  τα εγκαίνια στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Γηροκομείου,  το οποίο τιμάται επ' ονόματι του  Αγίου  Αθανασίου , στις 7 Μαϊου ημέρα Κυριακή.

          Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Σπερχειάδος προκειμένου να ενημερωθεί από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο για την πορεία των εργασιών του Ιερού Προσκυνηταρίου, το οποίο κατασκευάζεται στον πρόναο και προσεχώς θα καθαγιάσει.

          Τέλος ο Ποιμενάρχης μας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ραχούτειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Λαμίας, προκειμένου να ευχηθεί στον Υπεύθυνο του Ιδρύματος Ιερολ. Ιεροδιάκονο π. Βαρθολομαίος Κάσση, προσωπικό και στους εκεί γέροντες για την εορτή της Αναστάσεως και να τους μεταφέρει την ευλογία του Αναστάντος Κυρίου.
imfth.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη