Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 0-0


Πολύ δύσκολα φαίνεται πλέον πως θα χάσουν την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ Απόλλων Σμύρνης και Λαμία μετά και το μεταξύ τους 0-0 στην έδρα της δεύτερης. Μάλιστα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θέλει μόλις έναν βαθμό ακόμα για να πάρει και μαθηματικά την άνοδο.
Στο ντέρμπι της Λαμίας τώρα, οι δύο ομάδες δεν έδειξαν και πολύ ορεξάτες για κάτι περισσότερο από τον βαθμό της ισοπαλίας. Άλλωστε αυτό βόλευε και τις δύο, μετά το 1-1 του Άρη στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. Έτσι λοιπόν, στο πρώτο μέρος οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν ήταν κάποια μακρινά σουτ των Όμο, Πεταυράκη για την Λαμία που δεν... τρόμαξαν τον Χιώτη.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς ήταν για την ομάδα της Φθιώτιδας με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Τότε, ο Ντουρμισάι έπιασε ένα σουτ στη κίνηση και είδε τον Χιώτη με μεγάλη επέμβαση να κρατά το μηδέν. Από εκεί και πέρα τίποτα περισσότερο. Το παιχνίδι στην κυριολεξία... έσβησε και οι δύο ομάδες απλά περίμεναν να πάει στο 90' για να βρεθούν στα αποδυτήρια!
Έτσι και έγινε, το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες στο ισόπαλο 0-0 και άπαντες ικανοποιημένους. Πως να μην είναι άλλωστε, αφού γνωρίζουν πως βρίσκονται αγκαλιά με την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ!
Οι συνθέσεις:
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Χριστοφιλέας, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Βαλιός (83' Αυγενικού), Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης (70' Ρότσα), Βάντερσον, Ντουρμισάι (60' Ματσούκας).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Δεληζήσης, Κονέ, Ομπόντο, Σιατραβάνης, Αλμπάνης (56' Πετρόπουλος), Ρομάνο (90' Πάνος), Διαμαντόπουλος (82' Κρητικός).

 gazzetta.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη