Γ.Ν. Λαμίας: Έκλεψαν ιατρικό εξοπλισμό αξίας 100.000 € !

Γ.Ν. Λαμίας: Έκλεψαν ιατρικό εξοπλισμό αξίας 100.000 € !
Μετά τα περιστατικά κλοπών στον Άγιο Σάββα και το νοσοκομείο του Βόλου, σειρά είχε το Γ.Ν. Λαμίας, από το οποίο έκλεψαν τη νύχτα μηχανήματα, από το Βρογχοσκοπικό και από το Γαστρεντερολογικό - Ενδοσκοπικό εργαστήριο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα μηχανήματα βρίσκονταν στο χώρο των ειδικών εργαστηρίων στον 4ο όροφο του νοσοκομείου, ο οποίος ήταν κλειδωμένος.

Κανείς δεν κατάλαβε πώς τα μηχανήματα εκλάπησαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, υπάρχει εσωτερικό ασανσέρ, του οποίου την ύπαρξη φαίνεται πως γνώριζαν οι δράστες.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τον αριθμό των μηχανημάτων που αφαιρέθηκε καθώς και για την αξία τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν κλαπεί τέσσερα διαγνωστικά μηχανήματα, δυο βρογχοσκόπια και δυο κολονοσκόπια, αξίας περίπου 100.000 €.

Η Διοίκηση ενημέρωσε την Αστυνομία μόλις το περιστατικό έγινε αντιληπτό.

Πιθανολογείται ότι πρόκειται για σπείρα που κλέβει μηχανήματα από νοσοκομεία και τα διοχετεύει σε γειτονική χώρα (Αλβανία - Βουλγαρία) και το μόνο βέβαιο είναι ότι, οι δράστες έχουν ενημέρωση από άτομο που εργαζόνταν για λογαριασμό κάποιας προμηθεύτριας εταιρείας στα νοσοκομεία, αφού από τον τρόπο δράσης μέχρι τώρα φαίνεται ότι, οι δράστες είναι πλήρως κατατοπισμένοι, από κάποιον που έχει επισκεφτεί τους χώρους αυτούς και φυσικά γνωρίζει και τα διαγνωστικά μηχανήματα.
epoli.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη