Συνελήφθη 55χρονος στο Ρεγγίνι Φθιώτιδας για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Συνελήφθη 55χρονος ημεδαπός στο Ρεγγίνι Φθιώτιδας, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων
Κατασχέθηκαν πιστόλι, κυνηγετικό όπλο κ.α.
Συνελήφθη, χθες (06-05-2017) μεσημβρινές ώρες στο Ρεγγίνι Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μώλου, ένας 55χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα προχθές το μεσημέρι, έλαβε χώρα λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του 55χρονου και δύο ατόμων, ενός 57χρονου ημεδαπού και ενός 47χρονου υπηκόου Αλβανίας, λόγω οικοδομικών εργασιών που ενεργούσαν οι δύο τελευταίοι σε περιοχή του Ρεγγινίου.
Μετά την λήξη των οικοδομικών εργασιών, ο 57χρονος και ο 47χρονος επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και αποχώρησαν από το σημείο, ενώ κινούμενοι επί της επαρχιακής οδού Ρεγγινίου – Μοδίου, ο 55χρονος κατηγορείται ότι, με πιστόλι, πυροβόλησε πέντε (5) φορές, με ανθρωποκτόνο πρόθεση, κατά του οχήματος που επέβαιναν οι δύο παθόντες, χωρίς αυτοί να τραυματιστούν.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κατασχέθηκαν από το σημείο (4) κάλυκες πιστολιού, διαμετρήματος (9 mm ), καθώς και μία βολίδα πυροβόλου όπλου που βρέθηκε στην καρότσα του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου.
Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από το ποιμνιοστάσιο του 55χρονου, ένα πιστόλι, ένα κυνηγετικό όπλο και ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και ένα φυσίγγιο πυροβόλου όπλου από την οικία του.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. 


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη