Ανάπτυξη με διαφορά στο τουρνουά χάντμπολ Λαμίας


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Λαμία το  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ της ΟΧΕ του οποίου την επίβλεψη και  οργάνωση είχε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Τσιάπας 
Συμμετείχαν οι ομάδες   Handball Club Λάρισας , Κένταυρος Αγριάς Βόλου , και Αμφικτύονες Λαμίας.
Οι ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΕΣ με προπονητή τον Απόστολο Πουγκακιώτη πρόσφεραν ωραίο θέαμα φέροντας αντίστοιχες νίκες.
Με αφορμή τον αναπτυξιακό χαρακτήρα του τουρνουά δόθηκε η δυνατότητα να πραγματοποιήσουν γραμματική υποστήριξη  και να σφυρίξουν στους αγώνες διαιτητές από την σχολή διαιτησίας που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην πόλη μας  υπεύθυνος της οποίας είναι ο Ρέλλιας Ταξιάρχης.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Ιωάννης Καρμίρης με δήλωση του   ευχαριστεί θερμά τον  έφορο του τμήματος  κύριο Βασίλειο Παρίση τον υπεύθυνο ανάπτυξης κύριο Κώστα Καζατζή τον φροντιστή κύριο Γιώργο Γράβαλο όλα τα μέλη του δ.σ τους γονείς  που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον σύλλογο.
Ιδιαίτερα όλα τα παιδιά  των τμημάτων, τον  προπονητή κύριο Απόστολο Πουγκακιώτη, τον ομοσπονδιακό προπονητή κύριο Ιωάννη Τσιάπα, τον υπεύθυνο διαιτησίας κύριο Ταξιάρχη Ρέλλια και όλες τις εθελοντικές ομάδες που κατά καιρούς βοηθούν τον άθλημα.
 
 










 
 
 
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=xiyro8Seuw0

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη