Επιστολή του Θ. Μιχελή σχετικά με την φημολογούμενη κατάργηση των ΕΛΤΑ Υπάτης και ΕΛΤΑ Ελάτειας

Δελτίο Τύπου του Θ. Μιχελή ​Βουλευτή Φθιώτιδας ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την φημολογούμενη κατάργηση των ΕΛΤΑ Υπάτης και ΕΛΤΑ Ελάτειας.
     Αθήνα, 24 Μαϊου 2017
Προς:
κ. Ιωάννη Ζαρολιάγκη
Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΛΤΑ  


Κύριε Σύμβουλε,

Με αφορμή την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την έντονη και δικαιολογημένη ανησυχία και αγανάκτηση των κατοίκων των τέως Δήμων Υπάτης και Ελάτειας του νομού Φθιώτιδας, λόγω της φημολογούμενης απόφασης της Διοίκησης των ΕΛΤΑ περί καταργήσεως των ταχυδρομικών καταστημάτων που λειτουργούν στις ανωτέρω Δημοτικές Ενότητες.

Τόσο τα ΕΛΤΑ Υπάτης όσο και τα ΕΛΤΑ Ελάτειας  λειτουργούν εδώ και πάρα πολλά  χρόνια και εξυπηρετούν το μόνιμο πληθυσμό  των  τοπικών διαμερισμάτων τους που ανέρχεται σε 5.000 κατοίκους σε κάθε μια από αυτές τις δημοτικές ενότητες. Η μεταφορά των ταχυδρομικών καταστημάτων σε άλλους δήμους  θα έχει ως συνέπεια την αύξηση των χιλιομετρικών αποστάσεων ενώ δεν συνοδεύεται από κάποιο δημοσιονομικό όφελος, δεδομένης μάλιστα της προσφοράς της Τοπικής Κοινότητας Υπάτης  για εγκατάσταση του ταχυδρομικού καταστήματος στο Δημοτικό Κατάστημα Υπάτης.

Η κατάργηση ή η υποβάθμιση των ταχυδρομικών καταστημάτων θα αποδυναμώσει τις τοπικές αυτές κοινωνίες και θα δημιουργήσει προβλήματα στην εξυπηρέτηση τω πολιτών  των περιοχών αυτών.

Επειδή η ποιοτική υποστήριξη του πολίτη και η ικανοποίηση των βασικών αναγκών του  πρέπει να αποτελούν πρωταρχικό στόχο της σύγχρονης δημόσιας διοίκησης, αναμένουμε την αναθεώρηση της απόφασής σας και την συνέχιση της λειτουργίας των ταχυδρομικών καταστημάτων Υπάτης  και Ελάτειας.Ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥΡΙΖΑ
                                                                                                       Θανάσης ΜιχελήςShare on Google Plus

About Lamia Times

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *