Βρέθηκε η νεαρή μητέρα από το Μενίδι, Ιωάννα Χατζημανωλάκη

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη
Σώα αν και φανερά καταβεβλημένη εμφανίστηκε η νεαρή μητέρα από το Μενίδι, Ιωάννα Χατζημανωλάκη, που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της από το πρωί της 25ης Απριλίου.
Η 28χρονη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, με την εξαφάνιση της οποίας είχε ασχοληθεί και η εκπομπή ερευνών "Φως στο Τούνελ", με την δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη, επέστρεψε σήμερα όχι στο σπίτι του συζύγου της, αλλά στο παλιό πατρικό της, όπου μένει πια η αδερφή της με τον σύζυγό της.
Η ίδια ήταν φανερά καταβεβλημένη και φοβερά αδυνατισμένη και χρήζει ιατρικής φροντίδας, ενώ φέρεται να φανέρωσε στην αδερφή της πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα περιφερόταν στο βουνό, στο Μενίδι, έτρωγε ό,τι έβρισκε και έπινε νερό όπου έβρισκε.

Βεβαίως, η ευρύτερη περιοχή είχε ερευνηθεί και από την Πυροσβεστική όμως δεν είχε εντοπιστεί... Αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι είναι σώα, βρέθηκε και όλα τα υπόλοιπα ενδεχομένως θα πάρουν τον δρόμο τους.

https://www.thepressroom.gr
 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη