ΔΑΚΕ Εργατικού Κέντρου Κοζάνης: «Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις…»

ΔΑΚΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
                                                                                                          26.5.2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις…

…Φάνηκαν τα πρώτα σοβαρά προβλήματα στην εξόφθαλμη συνεργασία των δύο παρατάξεων, που συνέργησαν στην παράνομη κατάληξη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.
 Όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει, το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Γιάννη Μανέ, που πιστός πάντα στην τυχοδιωκτική τακτική του δεν έχασε την ευκαιρία, να συναντηθεί με τον γραμματέα  του ΣΥΡΙΖΑ που επισκέφτηκε την Κοζάνη.
Δεν έχασε την ευκαιρία να ¨προωθήσει  τα συμφέροντα¨ των εργαζομένων της περιοχής, στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ από τον οποίο στηρίχθηκε, για να κάνει ρεσάλτο στο Εργατικό Κέντρο της Κοζάνης.
Το ΠΑΜΕ, τώρα ανακαλύπτει πλήρως  τον ρόλο των δικών του συνδικαλιστικών στελεχών, τα οποία τυχοδιωκτικά για την καρέκλα και μόνον, συνεργάζονται σε ένα  διοικητικό σχήμα, που καμία σχέση δεν μπορεί να έχει με τις θέσεις και τις απόψεις του ΠΑΜΕ.
Καλές οι φωτογραφίες στις πλατείες πίσω από τα ξεχωριστά πανό των παρατάξεων,  αλλά έρχεται πάντα η ώρα της αλήθειας. 
Στην πρακτική λύση των προβλημάτων και στους πραγματικούς αγώνες, φαίνονται οι συνδικαλιστές και οι παρατάξεις τους και όχι οι κρυπτόμενοι  στα σχόλια των sites.
Οι δημόσιες σχέσεις και το γλείψιμο στην κυβέρνηση των  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι πλέον πρακτική του ΠΑΜΕ στην Κοζάνη και οι βαρύγδουπες δηλώσεις περί κυβερνητικών συνδικαλιστών, απευθύνονται πλέον στα στελέχη του.
Ο σοφός λαός λέει: ¨ Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι¨.
Όσες ανακοινώσεις και αν βγάλει το ΠΑΜΕ θα είναι για το ¨θεαθήναι¨.
Η μόνη πρακτική αμφισβήτηση του κυβερνητικού προεδρείου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης είναι η σύννομη συγκρότηση νέου Δ.Σ. στο Εργατικό Κέντρο,  μετά από νόμιμο και καθαρό συνέδριο στο οποίο θα συμμετέχουν όλα τα νόμιμα σωματεία.
Έως τότε ευχόμαστε καλή συνδιοίκηση του ΠΑΜΕ με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τους συνδικαλιστές τους.



                                                                                   Γραφείο Τύπου 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη