ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Φθιώτιδας: « Η φύλαξη και η προστασία της δημόσιας περιουσίας αποτελούν αυτονόητες υποχρεώσεις σε μία Πολιτεία»

26/05/2017
ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Φθιώτιδας: « Η φύλαξη και η προστασία της δημόσιας περιουσίας αποτελούν αυτονόητες υποχρεώσεις σε μία Πολιτεία. Την ώρα που οι φορολογούμενοι εισφέρουν τα μέγιστα και πέρα από τις δυνάμεις τους, την ώρα που η δημόσια περιουσία αποτελεί καταφύγιο για μία κοινωνία που δοκιμάζεται σκληρά σε συνθήκες πρωτοφανούς φτωχοποίησης. Έτσι και στον χώρο της υγείας, με αφορμή και το πρόσφατο σοβαρό κρούσμα κλοπών, είναι αυτονόητη η υποχρέωση να θωρακιστεί ο χώρος και ο εξοπλισμός του Νοσοκομείου Λαμίας και να προβούν οι αρμόδιοι φορείς σε κάθε πρόσφορη ενέργεια για την προστασία του. Είναι η ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς τους πολίτες. Είναι καθήκον θεμελιώδες και προϋπόθεση μιας ευνομούμενης και συντεταγμένης πολιτείας, μιας αληθινά κοινωνικής πολιτικής. Όχι στα λόγια αλλά με έργα.»

Εκ της ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας
Ο Πρόεδρος Στέλιος Κανέλλος


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη