Εύβοια: Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα σε περιοχές της Εύβοιας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που διενεργούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς των Ομάδων Ο.Π.Κ.Ε. και ΔΙ.ΑΣ., ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθησαν, χθες (01-05-2017) απογευματινές και βραδινές ώρες, σε περιοχές της Εύβοιας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων , τέσσερα (4) άτομα και συγκεκριμένα δύο αλλοδαποί και δύο ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα συνελήφθησαν:
  • (2) 20χρονοι υπήκοοι Αλβανίας χθες το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
  • 32χρονος ημεδαπός επίσης χθες το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.
  • 34χρονος ημεδαπός χθες το βράδυ στην Ερέτρια, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη