Συνάντηση του Γιάννη Σαρακιώτη με τον Δημήτρη Παπαδημούλη στις Βρυξέλλες


«Συνάντηση του Γιάννη Σαρακιώτη με τον Δημήτρη Παπαδημούλη στις Βρυξέλλες»
            Τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη Παπαδημούλη είχε την ευκαιρία να συναντήσει ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Σαρακιώτης την Τετάρτη 3 Μαΐου επί τη ευκαιρία της συμμετοχής του στη διακοινοβουλευτική συνεδρίαση της Επιτροπής Συνταγματικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες.
            Ο κ. Σαρακιώτης ενημερώθηκε για τις πρωτοβουλίες του Αντιπροέδρου και συνολικότερα για το έργο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η σημασία του εν λόγω ευρωπαϊκού θεσμού αποκτά ιδιαίτερη σημασία υπό συνθήκες του παγκοίνως αναγνωρισμένου δημοκρατικού ελλείμματος στη λήψη των αποφάσεων σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το δεδομένο αυτό τονίσθηκε επανειλημμένως, καθώς υπογραμμίζει επίσης τον κρίσιμο θεσμικό ρόλο του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση ότι θα διατηρηθεί η άριστη επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των δύο ανδρών.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη