Λύση στα προβλήματα των σεισμοπαθών της Λοκρίδας επιζητεί με γραπτή παρέμβαση η Βασιλική Δημητράντζου

Λύση στα προβλήματα των σεισμοπαθών της Λοκρίδας προσπαθεί να δώσει με γραπτή παρέμβασή της η Δημητράντζου Βασιλικη, Πολιτευτής και Συντονιστρια του Ν.Φθιώτιδος του κόμματος “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ” (Κ.Βελόπουλου).
Δείτε την επιστολή:

ΓΡΑΠΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΑΝΤΖΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΠΡΟΣ

1.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
2.ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τον Άύγουστο του έτους 2013 έπληξε την περιοχή της Λοκρίδας,ισχυρή σεισμική δόνηση,προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε κατοικίες και κτίσματα.
Σήμερα μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια υπάρχουν ακόμη κάτοικοι της περιοχής του Ρεγγινίου,οι οποίοι κατοικούν σε ημικατεστραμμένα σπίτια,θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους και των μελών της οικογένειάς τους,αφού στερούνται δυνατότητας επισκευής ή μετεγκατάστασης.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δανειοδότησης σε όσους επλήγησαν από το σεισμό στην Βόρεια και Δυτική Λοκρίδα το 2013 έληξε το 2016 με αποτέλεσμα ωρισμένοι παθόντες να μην κατέθεσαν το σχετικό φάκελο κυρίως λόγω γραφειοκρατίας.
Θεωρώντας χρέος προς τους συμπολίτες μου- που με ενημέρωσαν- να προσφέρω τη βοήθειά μου,απευθύνομαι σε εσάς ζητώντας να δοθεί παράταση για την υποβολή φακέλων δανειοδότησης των σεισμόπληκτων της Λοκρίδας (και να ελεγθεί εαν όσοι δικαιούνται αποζημειώθηκαν) ώστε να επισκευάσουν τις οικίες τους και να πάψουν να ζουν με το φόβο.
Παρακαλώ να με ενημερώσετε γραπτώς για τις όποιες ενέργειές σας.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΑΝΤΖΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ”

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη