Στρατηγική συνεργασία του πρότυπου διαγνωστικού κέντρου ΠΛΑΤΩΝ ΑΕ και της hyphen SA


Στρατηγική συνεργασία του πρότυπου διαγνωστικού κέντρου ΠΛΑΤΩΝ ΑΕ και της hyphen SA πλαισιώθηκε σήμερα με την ένταξη του πρώτου στο μεσομακροπρόθεσμο αναπτυξιακό πρόγραμμα My αriston Manager της βρετανικής δεξαμενής τεχνογνωσίας the αriston project. Φορέας στρατηγικού σχεδιασμού και υλοποίησης θα είναι η hyphen SA, στην ομπρέλα της οποίας υπάγεται και η εν λόγω δεξαμενή.
Η συνεργασία αναπτύσσει, πιστοποιεί και αναδεικνύει τις πρακτικές ορθής υπηρεσίας και επιχειρηματικότητας διεθνούς επιπέδου της ΠΛΑΤΩΝ ΑΕ, στους τομείς της διοίκησης, των ανθρώπινων πόρων, της στρατηγικής ανάπτυξης και της τεχνολογίας στην επιχειρηματικότητα. Σημειωτέον ότι χαρακτηριστικό των πρακτικών αυτών αποτελεί η ανάπτυξη διαδικασιών διαφάνειας, ευελιξίας και διαχείρισης της γνώσης, κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο στο τελικό όφελος του καταναλωτή, τόσο σε παροχή ιδιαίτερα υψηλής αξίας, όσο και στο κόστος της παροχής.
Η ΠΛΑΤΩΝ ΑΕ αποτελεί το πρώτο διαγνωστικό κέντρο που υιοθετεί τα διεθνή πρότυπα ορθής επιχειρηματικότητας του the αriston project στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη