Ανοικτή επιστολή της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου

Λαϊκή Συσπείρωση Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου - 22/6/2017
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ:
Τον κ. Δημαρχο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους επικεφαλείς των παρατάξεων και τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Μώλου - Αγ. Κων/νου
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και το Ελεγκτικό συνέδριο με τις αποφάσεις τους ποινικοποιούν το μεροκάματο των εργαζομένων και απολύουν χιλιάδες εργαζόμενους στους δήμους. Απαγορεύουν τη δουλειά πάνω από 8 μήνες το χρόνο. Αφήνουν, κατακαλόκαιρο, νευραλγικούς τομείς των δήμων γυμνούς από προσωπικό, όπως η υπηρεσία καθαριότητας. Η απάντηση πρέπει να είναι: Καμιά απόλυση συμβασιούχου – μονιμοποίηση όλων. Μετατροπή των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου, σύμφωνα με την τροπολογία που κατέθεσαν οι Επιτροπές Αγώνα Συμβασιούχων από όλη την Ελλάδα.
Από την πρώτη στιγμή βρεθήκαμε στο πλευρό των συμβασιούχων του δήμου μας διεκδικώντας μαζί τους το αυτονόητο. Για να πληρωθούν άμεσα τα δεδουλευμένα τους. Για άμεση μονιμοποίηση με πλήρη δικαιώματα, μιας και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
Συνεχίζουμε στο πλευρό τους και απαιτούμε ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ με μοναδικό θέμα συζήτησης «Έμπρακτη συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου στον αγώνα των συμβασιούχων-Λήψη απόφασης για διεκδίκηση μόνιμης και σταθερής δουλειάς για όλους με άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους».
Διεκδικούμε άμεση νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης, το πρόβλημα που έχει ανακύψει με ευθύνη της. Αυτοί που το δημιούργησαν, αυτοί να το λύσουν άμεσα.
Ως Λαϊκή Συσπείρωση απευθυνόμαστε προς τη Δημοτική Αρχή και την καλούμε να αναλάβει τις ευθύνες της. Να κάνει δεκτό το αίτημά μας. Να προωθηθούν άμεσα οι διαδικασίες έκτακτης σύγκλησης όπως ορίζει ο Κανονισμός Λειτουργίας. Σε περίπτωση ολιγωρίας, θα ασκήσουμε όλα τα δικαιώματά μας ώστε να είμαστε σύμφωνοι με τις διακηρύξεις μας και, κυρίως, να ανταποκριθούμε στο ρόλο μας μέσα στην κοινωνία.
Η ελάχιστη ευθύνη όλων μας είναι να σταθούμε στο πλευρό των συμβασιούχων και όλων των εργαζομένων.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη