Επίσκεψη Γιάννη Σαρακιώτη στις Φυλακές Δομοκού


«Επίσκεψη Γιάννη Σαρακιώτη στις Φυλακές Δομοκού»
Την Κυριακή 25 Ιουνίου, ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την παράσταση της θεατρικής ομάδας του 1ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) των Φυλακών Δομοκού με τίτλο «Συνάντηση». Παρόντες ήταν, επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Ευτύχιος Φυτράκης και ο Επικεφαλής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας κ. Νικήτας Θεολογίτης. Πρόκειται για μια εξαιρετική προσπάθεια των συμμετεχόντων και φυσικά, τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.
Άξονας της πολιτικής της σημερινής κυβέρνησης είναι η ανθρώπινη διαβίωση των κρατουμένων στις φυλακές και η ομαλότερη δυνατή ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο. Συνεπώς, η ενθάρρυνση προσπαθειών όπως η διοργάνωση καλλιτεχνικών δρώμενων ή η συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες, αποτελεί βασική μέριμνα όλων.

Οι συμμετέχοντες στη θεατρική παράσταση απέδειξαν, ότι η δημιουργικότητα και η θέληση για ζωή μπορούν να προσφέρουν διεξόδους. Χωρίς αμφιβολία, αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν τη συμπαράσταση και τον έπαινο πέρα από στερεότυπα και προκαταλήψεις. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης, σε όσους – όπως ηθοποιοί και σκηνοθέτες – συνετέλεσαν εθελοντικά στην παρουσίαση της θεατρικής παράστασης στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης και ελπίδας.




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη