Μία εξαιρετική εκδήλωση που μπορεί να γίνει και στο δικό σας σχολείο


Ένα από τα βιβλία που μας έχει συγκινήσει είναι Το Σοφάκι και ο Ντο της Κατρίνας Τσάνταλη. Σας το έχουμε ξαναπεί.
Αυτό που δεν σας είπαμε είναι ότι η Κατρίνα Τσάνταλη επισκέφθηκε το Πρώτο Παράρτημα Αγωγής στην Ηλιούπολη και διάβασε το βιβλίο στο παιδιά ενώ παράλληλα τους μίλησε για το πως θα πρέπει να φροντίζουμε τα αδέσποτα ζώα και πως θα πρέπει να τα προσεγγίζουμε. Μας έκανε εντύπωση ότι αρκετά παιδιά ήξεραν τα λόγια του βιβλίου απ' έξω!

Την παράσταση βέβαια την έκλεψε η Μούφα! Ένα κατάμαυρο σκυλάκι που ήταν η έμπνευση για την δημιουργία του Ντο. Συνοδεύει πάντα την συγγραφέα σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, νοσοκομεία παίδων, λατρεύει τα παιδιά και φυσικά είναι η σταρ!
Τα παιδιά απλά την λάτρεψαν. Και η εκδήλωση πήγε τόσο καλά που με ομόφωνη απαίτηση παιδιών, γονιών και εκπαιδευτικών η Κατρίνα και η Μούφα ήρθαν και δεύτερη φορά

Θα θέλαμε να συγχαρούμε την διευθύντρια του Πρώτου Παραρτήματος Αγωγής Ηλιούπολης κα Μαργαρίτα Ευαγγέλου καθώς και όλες τις εκπαιδευτικούς για την εξαιρετική δουλειά τους με τα παιδιά και να τους ευχαριστήσουμε που αγκάλιασαν αμέσως την πρόταση μας. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την Κατρίνα Τσάνταλη και την Μούφα που επισκέφθηκαν την Ηλιούπολη αφιλοκερδώς, αλλά κυρίως για την χαρά και τα όμορφα μηνύματα που έδωσαν στα παιδιά!
Αν θέλετε να γνωρίσετε από κοντά την Κατρίνα, την Μούφα, το Σοφάκι και τον Ντο, στο δικό σας σχολείο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ στο pr@dioptra.gr

---
Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης - Ilioupolis Animal Welfare

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη