ΛΑ.Ο.Σ.: Στο καθεστώς που ζούμε και που το λέμε δημοκρατία, ο λαός έχει τις τύχες στα χέρια του και ο λαός αποφασίζει

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 
Έως τώρα είχαμε ακούσει για μνημόνια έως το 2060 και κάποια στιγμή ακούσαμε για 2080 και τώρα μαθαίνομε ότι το ΔΝΤ ζητάει μνημόνια έως ΤΟ 2100!!!!.....

Δυστυχώς με αυτούς τους πολιτικούς και αυτές τις πολιτικές αυτό είναι το μέλλον μας.

Τώρα εδώ που μας έφτασαν οι πολιτικάντηδες που μας κυβερνούν τίποτα δεν μας σώζει . Το πρόβλημα αυτή την στιγμή δεν είναι ευρώ ή δραχμή . Το πρόβλημα είναι η σωστή λειτουργία του κράτους . Το πρόβλημα είναι η σωστή εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας. Το πρόβλημα είναι η παραγωγή πλούτου στην Ελλάδα από τους Έλληνες για την Ελλάδα. Όταν τα καταφέρουμε αυτά τότε ναι ! Τότε μπορούμε και πρέπει να εγκαταλείψουμε το ευρώ και να επιστρέψουμε στην δραχμή . Για να ξαναβρούμε την ανεξαρτησία μας την υπερηφάνεια μας την αξιοπρέπειά μας που τώρα έχουμε χάσει .

Αυτά έχει σχεδιάσει , αυτά προτείνει , αυτά υπόσχεται ο ΛΑ.Ο.Σ.

Τι χρειάζεται ; Ένας λαός με πίστη στις ικανότητες και δυνατότητές του αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά και να κουραστεί . Ένας λαός που σοβαρά και υπεύθυνα θα εκλέξει και θα στηρίξει τους κατάλληλους, σοβαρούς και υπεύθυνους.

Στο καθεστώς που ζούμε και που το λέμε δημοκρατία , ο λαός έχει τις τύχες στα χέρια του και ο λαός αποφασίζει


Θ. Τουσιάδης

Περιφερειάρχης ΛΑ.Ο.Σ.

Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη