100% πληρότητα για το Acqua Vatos Paros από τον πρώτο κιόλας μήνα λειτουργίας του

100% πληρότητα για το Acqua Vatos Paros από τον πρώτο κιόλας μήνα λειτουργίας του

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα του Acqua Vatos Paros, της πρώτης ξενοδοχειακής μονάδας της Aqua Vista Hotels στο κυκλαδίτικο νησί, που άνοιξε τις πόρτες του με 100% πληρότητα για τον πρώτο μήνα λειτουργίας του. Ο Όμιλος προχώρησε στην ανακαίνιση της μονάδας την άνοιξη, η οποία και ολοκληρώθηκε επιτυχώς σε διάστημα μικρότερο των ενενήντα ημερών, με το  Acqua Vatos Paros να υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες σε χρόνο ρεκόρ!

Με το Acqua Vatos Paros στην πρωτεύουσα του νησιού Παροικιά, η Aqua Vista Hotels διευρύνει το ήδη πλούσιο σε ελκυστικούς προορισμούς portfolio της πάντα με στόχο τη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας διαμονής για τους επισκέπτες της, ενώ παράλληλα ο Όμιλος εισάγει το δικό του ύφος φιλοξενίας σε ένα νησί που τα τελευταία χρόνια αναδεικνύεται σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Σε μικρή απόσταση από το γραφικό λιμάνι και την παραλία, αλλά και μια ανάσα από εκεί που χτυπά η καρδιά της νυχτερινής ζωής της Παροικιάς, το Acqua Vatos Paros δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να γευτούν όλα όσα έχει να προσφέρει η πρωτεύουσα του νησιού. Ζωντανά χρώματα και μοντέρνες πινελιές αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της σύγχρονης μονάδας που σχεδιάστηκε με στόχο τη δημιουργία ενός ξενοδοχείου που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες του επισκέπτη προσφέροντας μια ευχάριστη και άνετη εμπειρία διαμονής στο νησί της Πάρου.

Σχολιάζοντας το ρεκόρ πληρότητας του Acqua Vatos Paros, η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, δήλωσε: “Στόχος μας είναι να εισάγουμε τη φιλοσοφία φιλοξενίας της Aqua Vista Hotels σε όσο το δυνατόν περισσότερους προορισμούς, κάτι που στην Πάρο πετύχαμε σε χρόνο ρεκόρ, γεγονός που μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση. Δεν είναι μόνο ότι δημιουργήσαμε ένα ωραίο ξενοδοχείο, αλλά κυρίως το ότι εξασφαλίσαμε πληρότητα 100% από την πρώτη μέρα λειτουργίας του. Το Acqua Vatos Paros αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του πώς η εμπειρία, η τεχνογνωσία και το πάθος των στελεχών της Aqua Vista Hotels φέρνει απτά και γρήγορα αποτελέσματα.”







Περισσότερα για την Aqua Vista Hotels
Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο. Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotels επικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το συνολικό concept των υπηρεσιών φιλοξενίας, μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατήσεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.
Η υγιής και κερδοφόρα λειτουργία ενός ξενοδοχείου, η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής αποτελούν ξεκάθαρους στόχους σε κάθε συνεργασία της Aqua Vista Hotels.


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη