12η μεταγραφή με Πίτι για τη Λαμία

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοίνωσε την 12η μεταγραφή της, τον ποδοσφαιριστή Φρανσίσκο Μεντίνα Λούνα (Πίτι), στη θέση του επιτελικού μέσου. Ο Ισπανός επιθετικός αγωνίστηκε στο παρελθόν στη Ράγιο Βαγιεκάνο, με 149 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Πριμέρα Ντιβιζιόν. 
Οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν επίσης την έναρξη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος κατά το παρελθόν αγωνιζόταν στον Ατρόμητο, Πανιώνιο και Ολυμπιακό.
Είχαν προηγηθεί, η ανακοίνωση της μεταγραφής του 29χρονου αριστερού μπακ Θανάση Παντελιάδη, του Δημήτρη Κουτρομάνου, του Χρήστου Κουκόλη, ανανέωση συνεργασίας με τον Ιορδάνη Παπαργυρίου, του Ηλία Τσέλιου, η ανανέωση συνεργασίας με τον Σουλεϊμάν Όμο, η μεταγραφή του  Μιχάλη Φράγκου, η ανανέωση συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Βαγγέλη Πίτκα, τον Αλέξανδρο Καραγιάννη, η ανανέωση συνεργασίας με τον Μάρκο Μπλάζιτς, η συνεργασία με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Νόε Ακόστα Ριβέρα, η ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ανέστη Αναστασιάδη, η μεταγραφή του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, του 27χρονου Γκανέζου αμυντικού Μαρκ Ασίγκμπα, την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή  Κόστα Βιάνα Βάντερσον, η απόκτηση του Σλοβένου επιθετικού Ματέι Ποντλόγκαρ και του Πατρίκ Βουό.
Με τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ, αποφασίστηκε, ως γνωστόν, από κοινού η συνέχιση της συνεργασίας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2017-2018, στη Super League.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη