Νέα 48ώρη απεργία για τις 14 και 17 Ιουλίου 2017 στην Συνεταιριστική Τράπεζα Λάμιας


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 33/2016
ΕΔΡΑ: ΛΑΜΙΑ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΑΚΟΥ – ΤΗΛ: 6986108669   -  6973456959  
ergkelam@gmail.com                                        http://ergatikokentrolamias.blogspot.gr/
Αριθ. Πρώτ.77                                                                                                             Λαμία 13/7/2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Νέα 48ώρη απεργία για τις 14 και 17 Ιουλίου 2017 στην Συνεταιριστική Τράπεζα Λάμιας»
Η εργαζόμενοι στην Συνεταιριστική Τράπεζα Λάμιας που τελεί υπό εκκαθάριση συμμετέχουν μαζικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη από 16 Μαΐου 2017.
Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας με αφορμή τις δύο 2 απολύσεις  που πραγματοποιήθηκαν στην Συνεταιριστική Τράπεζα Λάμιας και τις προγραμματισμένες απολύσεις και των υπολοίπων εργαζομένων (13 ακόμα) έως 31/12/2017, σε έκτακτη συνεδρίαση του  Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισε  την  προκήρυξη  νέας 48ώρης απεργίας για τις 14 και 17 Ιουλίου 2017 στην Συνεταιριστική Τράπεζα Λάμιας που τελεί υπό εκκαθάριση.
Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στην συνεταιριστική τράπεζα που βρίσκονται σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης και διεκδικεί:
1. Ανάκληση των απολύσεων και αναστολή της απόφασης για απολύσεις στην Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας υπό ειδική εκκαθάριση.
2. Πλήρης απορρόφηση των εργαζομένων από τις Τράπεζες που μεταβιβάστηκε το υγιές χαρτοφυλάκιο των υπό εκκαθάριση τελούντων συνεταιριστικών τραπεζών, πρακτική που ακολουθήθηκε για όλους τους εργαζόμενους των υπολοίπων εμπορικών τραπεζών, με αναγνώριση και εφαρμογή το σύνολο των εργασιακών, ασφαλιστικών και λοιπών δικαιωμάτων τους.
Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας δηλώνει πως σε συνεργασία με τους εργαζόμενους στην Συνεταιριστική Τράπεζα  θα συνεχίσει των αγώνα και θα αναλάβει κάθε πρωτοβουλία για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων.
Καλούμε τους εργαζόμενους του Νομού να εκφράσουν την αλληλεγγύη  στους απολυόμενους και απεργούς  εργαζόμενους της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη