«Σβήνουμε αθόρυβα … με ΑΥΤΟΓενοκτονία μας», του Γιώργου Σμοκοβίτη

Σβήνουμε αθόρυβα … με ΑΥΤΟΓενοκτονία μας.
Μόνο 2.000.000 Έλληνες εντός αιώνα.
Μελέτη ΚΑΙ της Σουηδικής Ακαδημίας, ΤΩΡΑ!
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ
Αυτό δεν το επαναλαμβάνω «εγώ, τώρα, ως … πολίτης» αλλά ΤΩΡΑ «ινστιτούτα» και η Σουηδική Ακαδημία, διεθνώς.
ΜΕΛΕΤΗ της Σουηδικής Ακαδημίας προειδοποιεί διεθνώς ότι εντός του τρέχοντος αιώνα οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα έχουν απομείνει μόνο 2.000.000 «άτομα». Είδος υπό εξαφάνιση στην Ελλάδα και στον πλανήτη! Αλλά και διάφορα ινστιτούτα τώρα, και μελέτες και δημοσιογραφικά τώρα, ομιλούν για … το δημογραφικό, ως να εμφανίστηκε ξαφνικά και από το πουθενά. Τώρα το … ανακαλύπτουν και μας … ενημερώνουν; Δεν υπήρχε το πρόβλημα; Τι έπραξαν επί χρόνια; Και θα επικαλεστώ προσωπικές αναφορές σε «παρεμβάσεις πολίτη» ιδιαίτερα επανειλημμένα σε τούτη τη στήλη για να πω ευθέως ότι το ΕΓΚΛΗΜΑ που τώρα προαναγγέλλουν, ως «προπαρασκευή του» προϋπήρξε ως … επερχόμενο χρόνια πριν, σιωπηρά, υπόγεια, αλλά ούτε συζήτηση επ΄αυτού για «μέτρα περιορισμού του». Και λογικά να τονίσω την πρόθεση πολιτικής προτεραιοτήτων να μην κατατάσσει σε πρώτη θέση το Δημογραφικό στο προεκλογικό προγραμματισμό αλλά ούτε ΠΡΑΞΕΙΣ. Διότι πώς είναι «λογικό και ηθικό» ένας πολίτης να προειδοποιεί, να προβλέπει χρόνια ΠΡΙΝ «το επερχόμενο» αλλά οι «πολιτικοί» να το αγνοούν ή να αδιαφορούν;
Σήμερα, έρχονται και οι … μελέτες καθυστερημένες… χρόνια. Στην αρχή του αιώνα αναδημοσιεύτηκε στον Αθηναϊκό Τύπο παλαιότερο άρθρο μου, ως συνεχώς επίκαιρο, με τίτλο «Πόλεμος Πολιτισμών». Επανήλθα αναλυτικά με άρθρα μου ζητώντας κάθε προεκλογικά επί σειρά ετών προτεραιότητα στο ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ. όχι μόνο αυτό αλλά προσήλθα και στο Δημοτικό Συμβούλιο Γενέτειράς μου στους … «θεσμούς εκλεγμένων πάντα μετ΄εμποδίων για το λαό»  και διατύπωσα προ  ετών την «πρόβλεψη μου και ανησυχία μου» ότι στα επόμενα 40 χρόνια θα έχουμε απομείνει 3.500.000 Έλληνες «ιθαγενείς» και θα εξαφανιζόμαστε όπως οι «ινδιάνοι και οι Αβοριγίνες» εδώ στην Πατρίδα και στον πλανήτη. Κάποιοι το «σημείωσαν» άλλοι το θεώρησαν «πολιτική ατάκα», το συζητήσαμε «εκτός θεσμικού οργάνου». Είδος υπό εξαφάνιση. Ο … «πολιτικός κόσμος» αγνοούσε ή κωφεύει; Ποια η πρόθεσή του με ποιες πράξεις του ή πρόγραμμά του ΚΑΙ ΠΡΙΝ χρόνια για το «αποτέλεσμα»;
Έντονη η ΟΡΓΗ πολίτη με άρθρο μου όταν το … «δεύτερο παιδί» στην Ελληνική Οικογένεια αποτέλεσε «νομίμως», αλλά ανηθίκως εμφανέστατα, με πολιτική απόφαση «τεκμήριο διαβίωσης» ωσάν «πολυτελείας» προς φορολόγηση «κούνιας Ελλήνων» προς περιορισμό της, ωσάν «φορολογική ποινή για την … αύξησή της». Οργή πολίτη, αλλά επί ΧΡΟΝΙΑ το Δημογραφικό κανενός «αξιωματούχου» προτεραιότητα δεν υπήρξε. Ούτε καν «θέμα» ΤΟΠΙΚΩΣ και πανελληνίως ανησυχίας τους.


Σήμερα, μετά «χρόνια σιγής επί του θέματος» η ΜΕΛΕΤΗ της Σουηδικής Ακαδημίας διεθνώς χτυπά «καμπάνες» και ΤΩΡΑ αρχίζουν και … εδώ … να ανακαλύπτουν … τώρα … το πρόβλημα ΑΝ σε αφανισμό ή έστω επικίνδυνο περιορισμό μας οδεύουμε με τέτοιες πολιτικές και «πολιτικούς», αλλά τι πράττουμε ΕΜΕΙΣ οι ΠΟΛΙΤΕΣ που μας αφορά ΑΜΕΣΑ η συνέχεια μας σε τούτη την Πατρίδα ΜΑΣ και δεν έχουμε την «φιλοσοφία κάθε αξιωματούχου» δε βαριέσαι μετά … δύο χρόνια ποιός ζει ποιος πεθαίνει «άλλοι θα είναι τότε στην … εξουσία όχι εμείς… τι μας ενδιαφέρει… όσο είμαστε εμείς να καλοπερνάμε με τα προνόμια μας όσο διαρκούν, αύριο άλλοι… και όσα και όπως ενδιαφέρουν για … προσωπική ψήφο…», τοπικώς και πανελληνίως κάθε λογής «αξιωματούχων μας».
ΠΩΣ και ΠΟΙΟΣ θα αποτρέψει ενάντια στα «προγνωστικά» την επερχόμενη «αυτογενοκτονία μας» εν … ειρήνη…; Ηθελημένη Αδράνεια ή αθέλητη Ανικανότητα ποίων, όχι μόνο  εδώ και τώρα» αλλά ΚΑΙ επί ΧΡΟΝΙΑ πριν; ΤΙ θα γιορτάσουμε το 2021 μ.Χ., ποιο ΕΘΝΟΣ που πεθαίνει;
Θα το πω αλλιώς: Πεθαίνουμε. Δεν γηράσκουμε απλώς ως Γενηά – και έρχεται η επόμενη. Δεν έρχεται. Θέλουμε ή όχι τη συνέχεια μας, ως ΠΟΛΙΤΕΣ, Άνθρωποι σε τούτη τη ΓΗ με συνέχεια, παρελθόν και μέλλον, στην Πατρίδα ΜΑΣ ως «ιθαγενείς» ΕΛΛΗΝΕΣ; Εμείς, τα ΜΕΛΗ του «κυρίαρχου» Εκλογικού Σώματος. Τι εντολή δηλαδή «διαταγή» θέλουμε να δώσουμε στο σύνολο του «πολιτικού κόσμου» που χρόνια κωφεύει και αδρανεί για τις αποφάσεις του επί ΑΥΤΟΥ; Τοπικώς και πανελληνίως.
Υπήρξε ασυγχώρητη αδιαφορία για το πρόβλημα. «Τι να το κάνω αν κερδίσω τον κόσμο όλο και τις … «αγορές του» .. αλλά ζημιωθώ την ψυχήν εαυτού μου;». Και τον κόσμο χάνουμε και την ψυχήν μας, την Αθανασία επί Γης, δηλαδή την έλευση και ΖΩΗ των επόμενων ΓΕΝΕΩΝ ΜΑΣ στην πατρίδα ΜΑΣ.
Τι λέει και πρόσφατη τώρα μελέτη εδώ (αφού… τώρα την … ανακάλυψαν…): Προβλέπει ΜΕΙΩΣΗ πληθυσμού μας μέχρι το … 2034, δηλαδή 17 χρόνια από σήμερα μέχρι και 1.200.000 «άτομα» Έλληνες «ιθαγενείς στην Ελλάδα», μειώνονται, λιγοστεύουν  επιγείως. (Εργαστήριο Δημογραφικών Αναλύσεων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας). Άλλα … ινστιτούτα (τώρα και αυτά) ομιλούν για ΜΟΝΟ 5-6.000.000 «άτομα» θα έχουν απομείνει Έλληνες ως το …2050 μ.Χ.!!! Ένας πολίτης, ΤΙ είχα υπολογίσει εγγράφως και ενυπογράφως ως ΔΕΔΟΜΕΝΑ εν μέσω κρίσης; Τα εξής «απλοϊκά» αλλά ΛΟΓΙΚΑ (που ο «πολιτικός κόσμος» αγνοούσε ή εκώφευε συνειδητά εν μέσω κρίσης. Αριθμοί: Με την τελευταία απογραφή οι σήμερα από … 45 ετών και άνω θα έχουν μεταναστεύσει αιωνίως και ουρανίως στα επόμενα 40 χρόνια: Αλλά και σήμερα νεώτεροι θα έχουν γεράσει χωρίς ΝΕΟΥΣ δικούς τους απογόνους. Απομένουν εν ζωή «επιγείως γόνοι Ελλήνων» περίπου 5.000.000 ψυχές μέχρι το 2050!!! Από αυτούς, σήμερα, έχουμε προς … υπολογισμόν μέλλοντος…: 1) 2.000.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ (οι λαμβάνοντες «αμοιβή» 100 ευρώ μηνιαίως θα υπολογίζονται ως … εργαζόμενοι και όχι άνεργοι;) Από αυτούς πόσοι παντρεύονται; Πόσες γεννοβολούν αφού ΧΩΡΙΣ «κεραμίδι» οικογένεια δεν υπάρχει και ακόμα και το κεραμίδι ανέργου ή «πρώτης νεαρής οικογένειας» πρέπει να το πληρώνει στο … κράτος «χαράτσι» αφαιρώντας εισόδημα της για το «κεραμίδι» κάθε «νέα ελληνίδα κούνια;». Υπολογίστε και  2) 500.000 που ΕΦΥΓΑΝ σε ξένες Πατρίδες και θα «παντρευτούν νέες Πατρίδες εκεί» και θα επιστρέψουν «συνταξιούχοι από ζωής και από παραγωγής. Υπολογίστε με τέτοια ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Τι απομένει από τον λογαριασμό ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ και ΑΥΤΟΓενοκτονίας Ελλήνων της Πατρίδας τους στα επόμενα 40 χρόνια; Ο Ανθρωπισμός μας εξαντλείται μόνο σε μετανάστες που έρχονται αλλά σε … μετανάστες που φεύγουν από εδώ, δεν περισσεύει. Και τέτοιος «επιλεκτικός ανθρωπισμός» εναντίον «ντόπιων» και Μέλλοντος ΤΟΥΣ εδώ «αρνητικός ανθρωπισμός» υπέρ αυτοαφανισμού ιθαγενών είναι.
Και επιτέλους τι πρέπει να συμβεί, «κανένας κομήτης να πέσει στην … περιοχή» για να ΠΡΑΞΟΥΜΕ σύμφωνα με τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ επί ΧΡΟΝΙΑ εδώ και τώρα και όχι … για πρώτη φορά … συμβαίνοντα; Ποιοι αγνοούσαν, ποιοι σιωπούν, ποιοί συναινούν; Είμαστε εμείς οι ΠΟΛΙΤΕΣ Κυρίαρχο Εκλογικό Σώμα ή όχι; Τι απαιτούμε από όσους δίνουμε ΔΙΑΤΑΓΗ στην … κάλπη κατά το Σύνταγμα; Βεβαίως Σύνταγμα έχουμε. Βεβαίως εκλογές και δημοψήφισμα έχουμε. Δημοκρατία όμως, όχι, το έχω αναλύσει και η επικαιρότητα το έχει τεκμηριώσει ή … «στοιχειώσει».
Αλλά όταν πρόκειται για τον αφανισμό Μέλλοντος απογόνων ΜΑΣ έχουμε ή όχι υποχρέωση και ΒΟΥΛΗΣΗ προ εκλογών να δώσουμε εντολή – ΔΙΑΤΑΓΗ λειτουργίας στην ΟΥΣΙΑ της Δημοκρατίας και να υπακούσουν οι «υποψήφιοι» τοπικώς και πανελληνίως σε προ εκλογών ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥΣ με προτεραιότητα το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ των ΕΛΛΗΝΩΝ; Θα πράξουμε ή όχι, ίδωμεν!
Υ.Γ. Τα παραπάνω τα επισημαίνω για να ενισχύσω την «ουτοπική» πρόταση πολίτη για αύξηση γεννήσεων ως το 2021 μ.Χ. σε επόμενο φύλλο, προσφέρων σε διάλογο αναθεώρησης όχι Συντάγματος αλλά «νοοτροπίας» επικυριαρχίας αξιωματούχων και «αειφορίας ίδιας πολιτικής τους στην ουσία και με πράξεις τους» τοπικώς και πανελληνίως. Οι ΠΟΛΙΤΕΣ ας λιγοστεύουν, οι αξιωματούχοι αμείωτοι θα αναπαράγονται, σε αριθμόν, σε εξουσίες και εις «είδος τους».

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη