Παράνομο εμπόριο πτηνών στο πανηγύρι της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής Ηλιούπολης

Ενημερωθήκαμε από συμπολίτες μας ότι στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής Ηλιουπόλεως στην διασταύρωση Κ. Καραμανλή και Ε. Βενιζέλου υπήρχε πωλητής που πουλούσε παπαγαλάκια. Τα παπαγαλάκια είχαν ψαλιδισμένα φτερά και ήταν εκτός κλουβιού εκτεθειμένα σε κίνδυνο καθώς ανά πάσα στιγμή θα μπορούσαν να πατηθούν από τα αυτοκίνητα.
Μέλος της ομάδας μας επενέβη και κάλεσε την αστυνομία.
Το τραγικότερο της υπόθεσης όμως ήταν η στάση των "πελατών" του εν λόγω "πωλητή". Οι οποίοι παρά το γεγονός ότι η εθελόντριά μας μίλησε τεκμηριωμένα εκείνοι όχι μόνο δεν προβληματίστηκαν στο ελάχιστο αλλά επιπλέον της επιτέθηκαν πολύ έντονα, υβρίζοντας τόσο εκείνη όσο και το Σωματείο μας ότι τρώει δημόσιο χρήμα κι έχουμε γίνει πλούσιοι χωρίς να βοηθάμε τα ζώα! Ποιοι; Κάτοικοι Ηλιούπολης... Αυτοί που ό,τι κι αν βρουν στην πόρτα τους μας καλούν απαιτητικά να το αναλάβουμε χωρίς ποτέ να βοηθήσουν στο παραμικρό! Αλλά θεωρούμε λογικό να έχετε τόσο μαύρα μεσάνυχτα για ο,τι κάνουμε κύριοι και κυρίες. Φάνηκε η "φιλοζωία" σας όταν στηρίξατε τον παράνομο πωλητή αυτών των βασανισμένων πουλιών αδιαφορώντας για τον νόμο και κάθε ηθική!
Όλοι όσοι κάνατε επίθεση στην εθελόντρια μας για να υπερασπιστείτε τον παράνομο πωλητή, όλοι όσοι αγοράσατε νομίζοντας ότι τα σώζετε, ρίξτε μια ματιά για να δείτε τι υποστηρίζετε και τι χρηματοδοτείτε. Είστε απλά τραγικοί και απαράδεκτοι!
Με τις υγείες σας!
https://www.youtube.com/watch?v=_lvOrofba78
  ---
Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης - Ilioupolis Animal Welfare
www.zeil.gr / info@zeil.gr
Οι φίλοι δεν αγοράζονται - Υιοθετήστε ένα αδέσποτο

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη