ΛΑ.Ο.Σ.: Προς το παρόν κρατάμε τα λόγια, λόγια, λόγια και ο καιρός θα δείξει


 ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Όπως αναφέρθηκε και στο 2ο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης, με δεδομένο ότι υπεγράφη το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος από τα συναρμόδια Υπουργεία Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Τουρισμού, με το οποίο χαρακτηρίζεται και οριοθετείται η πρώτη Περιοχή Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης (Π.Ο.Τ.Α) «Atalanti Hills» σε μη παραθαλάσσια περιοχή στην Ελλάδα, στην περιοχή «Έξαρχος» του Δήμου Λοκρών του νομού Φθιώτιδας , πλέον μένουν τυπικές διαδικασίες για να ξεκινήσει επιτέλους η υλοποίηση του έργου.

Άραγε κάποιοι δημοσιογράφοι και κάποιοι πολιτικοί, κάθε αποχρώσεως, που με λύσσα επί χρόνια αντιδρούσαν στην υλοποίηση της επένδυσης τώρα τι θα μας πουν ;

Ο ΛΑ.Ο.Σ. αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος γιατί ήταν το μόνο κόμμα που ξεκάθαρα και χωρίς καμία επιφύλαξη , βλέποντας τα τεράστια για την περιοχή οφέλη από αυτήν την επένδυση , υποστήριζε την όσο το δυνατόν ταχύτερη έναρξη υλοποίησής της . Εάν δεν υπήρχαν η απίστευτη , η απαράδεκτη γραφειοκρατία και οι λυσσασμένες έως.....περίεργες αντιδράσεις κάποιων το έργο τώρα θα ήταν ολοκληρωμένο και θα ήταν πηγή πλούτου για την περιοχή . Όμως κάλιο αργά παρά ποτέ .......

Η θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ. στηριζόμενες στην λογική πέρα από κάθε ιδιοτέλεια και αποβλέποντας στο καλό του τόπου και του λαού για άλλη μια φορά αποδεικνύονται σωστές και δικαιώνονται.



Οπωσδήποτε ο κάθε Έλληνας εύχεται να έρθουν επενδύσεις, να μειωθεί η ανεργία , να σταματήσει ο κατήφορος. Όμως στο 2ο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης που ολοκληρώθηκε χθές στην Λαμία ακούσαμε πολλά, πάρα πολλά λόγια και δυστυχώς το παρελθόν της αριστερής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ δεν μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε . Δεν θα είναι έκπληξη εάν δεν γίνει τίποτα από αυτά που ακούστηκαν , ούτε καν θα εκπλαγούμε εάν σε κάποιες περιπτώσεις θα γίνουν τα αντίθετα από αυτά που ακούσαμε χθες . Εε να διαψευστούμε αλλά το παρελθόν αυτά μας διδάσκει .

Προς το παρόν κρατάμε τα λόγια, λόγια, λόγια και ο καιρός θα δείξει.


Θ. Τουσιάδης

Περιφερειάρχης ΛΑ.Ο.Σ.

Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη