O Δημήτρης Σκούνας θα είναι ο προπονητής του Αμβρυσσέα στη Γ' Εθνική

 
O έμπειρος κ. Δημήτρης Σκούνας - με θητεια στην Α' Εθνική-  είναι ο νέος προπονητής του Αμβρυσσέα Διστόμου, ανακοίνωσε η Διοικηση της Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Μαρτυρικής κωμόπολης της Βοιωτίας, που ήδη προχωρά την υλοποίηση του σχεδιασμού της με την άνοδό της Ομάδας, φέτος, στη Γ' Εθνική.

Ο σχεδιασμός  είναι στο τελικό στάδιο και προχωρά ''σεμνά και ταπεινά χωρίς τυμπανοκρουσίες οπως αρμόζει σε μια ιστορική ομάδα και εναν σοβαρό - έμπειρο προπονητή που γνωρίζει οσο λίγοι την Κατηγορία'', σημειώνεται στο σάιτ της Ομάδας.

 Στην ανακοίνωση αναφερεται ότι ο Δημ. Σκουνας:

• ''Εχει εργαστεί σε Αναγέννηση Σάμου, Λεβαδιακό, Χανιά, Επανωμή, Ναυπακτιακό, Χαλκίδα, Αγερσανί, Πανναξιακό, Ερμιονίδα, ΑΕ Μεσολογγίου , Ρόδο , κ.α .

• Έχει 127 συμμετοχές ως παίκτης Α' Εθνικής με Πανσερραϊκό, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Ολυμπιακό.

• Η διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον έμπειρο τεχνικό - κάτοχο διπλώματος UEFA A' 
στό Δίστομο 
και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!''.
Να σημειωθεί ότι για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Δημήτρη Σκούνα ο αντιπρόεδρος του Αμβρυσσέα Διστόμου κ.Τάκης Δημάκας  ταξιδέψε ειδικά στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων στο Αιγαίο Πέλαγος (φωτό)

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη