15η Γιορτή Ρυζιού στην Ανθήλη Λαμίας

Η 15η Γιορτή Ρυζιού στην Ανθήλη Λαμίας θα πραγματοποιηθεί την το τριήμερο 1 έως 3 Σεπτεμβρίου 2017.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασξευή 1η Σεπτέμβρη στις 10:30 το βράδυ με Δημοτική Βραδιά που θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ανθήλης. Συμμετέχουν: Φ. Πυργάκη, Θ. Βαρσαμάς, Γ. Τσαπρούνης, Π. Πετεινός και ο Π. Κοτρώτσος στο κλαρίνο. Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα τιμήσει τη Φιλιώ Πυργάκη για τη πολύχρονη προσφορά της στο δημοτικό τραγούδι.

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:30 το βράδυ οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν στην κεντρική πλατεία της Ανθήλης με κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Walter Packard και βραδιά παραδοσιακών χορών με τη συμμετοχή των Πολιτιστικών Συλλόγων: Ανθήλης, «Καλλίχορου» και του χορευτικού Ομίλου Αλμυρού και του Λαογραφικού Συλλόγου Τρικάλων «Οι Θεριστάδες».

Η «15η Γιορτή Ρυζιού 2017» θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου με εκδηλώσεις για τους μικρούς φίλους που θα πραγματοποιηθούν στις 6:00 το απόγευμα στο γήπεδο και στην κεντρική πλατεία της Ανθήλης.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη