Άρεσε η Λαμία στο Περιστέρι στο 2-1 επί του Ατρόμητου

Νίκη γοήτρου για την ομάδα του Τεννέ με 2-1 επί του Ατρόμητου * Από ένα δοκάρι κάθε ομάδα
Δεν είναι λίγοι αυτοί που τη θεωρούν εκ προοιμίου πρώτο φαβορί για υποβιβασμό... Ο λόγος για τη νεοφώτιστη στη Σούπερ Λίγκα, Λαμία, η οποία όμως φρόντισε στο δυνατό φιλικό με τον Ατρόμητο το απόγευμα της Τετάρτης (2/8) στο Περιστέρι να τους προετοιμάσει ότι δεν πρέπει να βιάζονται.
Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια μια νίκη γοήτρου (1-2) τρεις περίπου εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.
Τηρουμένων των αναλογιών και της εποχής, οι Φθιώτες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που παρατάχθηκαν με τους παίκτες που δείχνουν να έχουν ένα πλεονέκτημα για τις βασικές επιλογές ήταν άκρως ανταγωνιστικοί. Συγκεκριμένα είχαν καλές αλληλοκαλύψεις, ενώ έβγαιναν έξυπνα στη κόντρα, όλα τα χαρακτηριστικά δηλαδή των ομάδων του Τεννέ.
Ο Ατρόμητος αιφνιδιάστηκε αρχικά, στο δεύτερο μέρος ανέβασε στροφές, βελτίωσε την εικόνα του, ωστόσο, δεν ήταν σε καλή μέρα.
Βέβαια, ήταν ένα ματς προετομασίας, όποτε δοκιμάζονται σχήματα και φυσικά υπαρχει ακόμα χρόνος για βελτιωτικές κινήσεις και από τις δυο ομάδες.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 23', αλλά ο Μίρκοβιτς απέκρουσε το πέναλτι του Καραγιάννη. Ότι δεν κατάφερε όμως ο τελευταίος το πέτυχε στο 33' ο Βουό με κοντινό πλασέ, γράφοντας το 0-1.
Η απάντηση του Ατρομήτου ήρθε στο 53', με τον Βασιλείου να σουτάρει εκτός περιοχής και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους σημείωσε στο 78' ο Ακόστα με καλοζυγισμένο σουτ.
Σημειώνεται πως οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Πρώτα ο Ατρόμητος στο 86' σε κεφαλιά του Μανούσου και έπειτα η Λαμία (88') σε σουτ του Τσούκαλου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Μάντσον, Κατράνης, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης (79' Λαζαρίδης), Ούμπιντες, Βασιλείου, Ντάουντα (70' Ντιγκινί), Μανούσος.
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος (46' Πίτκας), Παντελιάδης, Βασιλαντωνόπουλος (79' Μανιάς), Αναστασιάδης (46' Μπουλούλης), Κουκόλης (46' Παπαργυρίου), Όμο (46' Ακόστα), Καραγιάννης (46' Κουτρομάνος), Ποντλόγκαρ (46' Ασίγκμπα), Φράγκος (58' Τσούκαλος), Μπλάζιτς (70' Τσέλιος), Βουό (75' Πατσαρούχας).

 a-sports.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη